Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, leendő anyukák....

Kismamik, leendő anyukák. Nektek mi a véleményetek? Többi lent.

Figyelt kérdés

33 hetes pocakos vagyok. :-) Nekem már most megvan az elképzelésem arról,hogy ha hazajövünk a kórházból a babával,az első 1-2 napot csakis hármasban szeretném eltölteni. Max anyukám illetve anyósom ha akar jöjjön,hisz a segítség elkel,de nem akarom,hogy mindenki idecsődüljön rögtön. Ha eljön apum meg anyum+anyós,após+sógornő a párjával meg talán öcsém a barátnőjével, már mindjárt itt állunk a pici felett 10-en. Az első pár nap szeretném ha olyan "intim" lenne, csak az újdonsült kis család. :-) Nagyon "gáz" ez a meglátás? És hogyan közöljem ha jönnének? Bár az is lehet tudják ezt ők is,és nem zavarnak.

Vélemények?

2012. ápr. 13. 14:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mi anyósoméknál laktunk, amikor megszületett a lányom, a látogatókkal még nem is lett volna akkora bajom, meg is várták az 1-2 hetet, és akkor is megkérdezték, hogy mikor is jöhetnének, de a sógornőm az 5 éves gyermekét rögtön, hogy hazajöttünk otthagyta egy hétre anyósnál (aki nem arról híres, hogy sokat foglalkozik vele, csak "vigyáz" rá), mert az mennyire kíváncsi az unokatesóra, és ő nem hordozgatja ide-oda (nem egy városban laknak). A kislány szabályosan a lábamon állt szoptatás közben, nem lehetett elküldeni a kiságy mellől, amikor meg rászóltam én voltam a bunkó, hogy miért utálom azt a gyereket.

Szerencsére azóta különköltöztünk, most várom a második babát, de már előre félek, hogy a sógornőm meg az anyósom mit fognak alkotni.

2012. ápr. 21. 11:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Régen 6 hétig tartott a gyerekágy, addig nem is mentek a látogatók a házhoz. És milyen okosak is voltak. Bárcsak nálam is igy lett volna. 1. napomon olyan forgalom volt a 3. gyerekemnél hogy hulla voltam estére és még fél8-kor mikor ideállitott a sógorom a családdal mert nem tudtak a kórházba bejönni, hát a hátam közepére sem kivántam őket.

Ha megmered mondani, akkor mond meg én hülye voltam hogy nem mertem. Fáradt leszel, a kicsi majd a ciciden akar lenni egész nap és mindez lehetetlen ha állandóan jönnek a vendégek.

2012. ápr. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!