Ki milyen nemű babát vár? És mikorra vagytok kiirva?
Nálunk anyósom az első babánknál kikötötte, hogy "Nagyon örülök, de fiú legyen, mert olyan még nincs!" (A két felnőtt unokája lány.) Így "nem volt választásunk", végül fiú is lett. :) (Anyósom egyébként egy angyal, nem jellemző rá, hogy bármibe beleszólna, nevettük is.) A másodiknál már "mi dönthettünk", én eleinte őt is fiúnak szerettem volna, aztán rájöttem, hogy azzal az egy csibésszel is alig bírok... Most nyakig ülök a Hello Kitty-s ruhákban, és nagyon élvezem! :D
Mindenkinek boldog babavárást, és mindegy, mikor jön, mindegy, milyen nemű, csak egészséges legyen! :)
Sziasztok!
Május 10-re vagyunk kiírva,második kislányunk érkezik!:)
Szerintem 4-6 körül lesz meg!:)
Szép nagy baba lesz Ő is!
Én is nyakig ülök hello kittys göncökben! :)
Mi reménykedünk hogy kibírja májusig,mert apa valamikor ott amájus eleji 4 napos ünnep alatt ér haza :)ÉS a 2 éves miatt,jó lenne ha megvárná akicsi!Vele olyan jól ellenének,főleg,hogy most 3 hétig nem is látják egymást!
Gratula mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!