Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamar elillan az a kilenc hónap?

Hamar elillan az a kilenc hónap?

Figyelt kérdés
A felénél járok, de már érezni akarom a bőre illatát, a kezeim közt tartani, nézni, ahogy mozog a mellkasa és simogatni a pici pocakját, puszilgatni a kis lábait.. nagyon türelmetlen vagyok. mindenki azt mondja, hogy hamar elmegy, de valóban így van? mondjuk ez az 5 hónap is úgy suhant el, mint a villám, de így, hogy már érzem Őt, egyre nehezebb a várakozás. Ti voltatok hasonló helyzetben?
2012. ápr. 12. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ohh, hát mi az egész lakást átépítettük, azt a 20. hét végére fejeztük be, most cikkeket írok, szakfordítok, mosok-vasalok a babának, ide-oda rohangálok, tehát nem sok szabad percem van. :))) Ennek ellenére vánszorog az idő. :)

A 36 hetes kismama voltam

2012. ápr. 12. 12:01
 12/16 timszy25 ***** válasza:

Én 33 hetes vagyok már nem sok van hátra de most tényleg nagyon lassan telik az idő pedig nem unatkozom itthon mindig csinálok valamit.

Kimostam a ruháit,kivasaltam már csak a szobáját kell berendezni.Már nagyon várom hogy megszülessen.

Amúgy én kisfiút várok:)

És te kedves kérdező?

2012. ápr. 12. 12:07
 13/16 A kérdező kommentje:

nálatok milyen a baba szoba? mi a festést már befejeztük, de most azon gondolkodunk, hogy milyen minták/tapéta legyen. baba játékokra még legalább egy évig biztosan nem kell költeni, mert annyi mindent kaptunk, hogy egyelőre azt sem tudom, hova tegyem. nekem kislányom lesz, éreztem a legelejétől és nagyon jó érzés volt, mikor kiderült, hogy tényleg az lesz! persze kisfiúnak is örültünk volna, na majd a második.. :)) (reméljük)

egyébként szuper ez az állapot, nem? mármint tényleg, amikor érzed mozogni a picikéd, elképzeled.. 2 hét múlva megyünk 4D uh-ra, ez lesz az első, izgulok nagyon. Ti voltatok már? és ha igen, milyen volt? apuka hogy fogadta, meghatódott?:) az én párom folyton azt hajtogatja, hogy mennyire várja már, hogy megszülessen az ő kicsi lánya.. kíváncsi leszek mit mond majd akkor, ha éjszakánként sírásra kel :))

2012. ápr. 12. 12:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Így utólag visszagondolva, hamar eltelt. Én az elejétől kezdve itthon voltam, sokat unatkoztam, aztán feltaláltam magam. Sokat olvastam, neteztem, játszottam a gépen. Így viszonylag hamar elillant ez az idő.
2012. ápr. 12. 12:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,hogy hamar..én is alig várom már,hogy leteljen a 9 hónap!!14hkm
2012. ápr. 12. 12:18
 16/16 agleh ***** válasza:

Nekem nagyon gyorsan elment (semmi terhességi tünetem nem volt, álomszerű a terhességem)a 34. hétig dolgoztam közben vásárolgattunk, babaruhát mostam. A szobadekorációt a 36. héten készítettük el.

Én is nagyon várom a pockost, hogy milyen lehet, szeretném a karomba tartani, de ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy klassz volt ez a pocakos állapot, mindenki mosolyogva nézett rám, tudod, hogy anyuka leszel, de még nincs akkora felelősséged. Imádom a pocimat a babóca mozgásait, reakcióit. Én úgy érzem nekem hiányozni fog a pocim, én annyira szépnek érzem magam így.

37 hkm

2012. ápr. 12. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!