Mit fogtok csinálni a terhességetek alatt? ( a 9 hónap alatt? ) vannak jó ötleteitek, hogy mivel kössem le magam?
Én 7 hónapig dolgoztam. Utána "lazultam". Hobbimmal foglalkoztam (festés) és míg volt erőm eljártam a barátnőmmel kicsit csavarogni, nézelődni, vagy csak beülni egy fagyizóba.
Járhatsz tornára/jógára, tanulhatsz amit akarsz, vagy csak otthon ülhetsz. ilyenkor még szinte bármit megtehetsz, ha jól érzed magad.
Én sokáig dolgoztam, de utána megtanultam varrni. Patchwork-ozok és keresztszemes hímzek. A keresztszemes nagyon egyszerű és szép dolgokat lehet csinálni, akár a babádnak is.
Ha már tudsz varrni, vagy az nem szimpatikus, akkor én azon gondolkoznék hogy mi az amiben nem vagy jó, de praktikus, jól jöhet később, esetleg egy új hobbi amit a baba mellett is tudsz csinálni.
én angol tanfolyamra akartam járni,de sajna elmaradt.örök életemben bánni fogom
sokat voltam az első három hónapban rosszul
aztán megszületett a Keresztfiam,ott segítettem sokat
lakást adtam el,költöztem,takarítottam
az utolsó hónapban kórházban voltam
Engem is elküldött a nődoki pihenni a 7 héten.
Jól is jött, megírtam a szakdolgozatomat :-)
De amikor azt befejeztem, semmi dolgom nem volt, itthon unatkoztam. Aztán a orvos végül beleegyezett, h visszamenjek egy kicsit dolgozni, 15 héttől a 32 hétig dolgoztam, közben elmentünk 2 hétre nyaralni (repülővel)
Aztán felkészültem az államvizsgára, sikeresen túl is voltam rajta a 36-ik héten.
Ezt követően a dolgozó szobából babaszobát varázsoltunk a férjemmel, kimostam, vasaltam a babacuccokat, és csak vártam, h végre megölelhessem a fiam.
Az angol tanulás tényleg jó ötlet, azt baba mellett is szinten tudod tartani, pl angol nyelven, felírat nélkül nézel meg filmeket.
De mivel itt a tavasz, ha családi házban laktok, pár négyzetméteres konyhakertet is gondozhatsz, a sok finom friss zöldség meghálálja, és a babának is fagyaszthatsz le belőle.
akkor verd a földhöz a hátsó feled utolsó
nem mindenki olyan ügyes kis kézműves beállítottságú,hogy hímezzen meg agyagozó műhelyet alakítson ki a panellakása közepén
én szétunnám a fejem,ha ilyeneket kellene csinálnom
én nyolc hónapig egy percet se unatkoztam,nagyon tevékeny vagyok,de az utolsó hónap kórházban fekvés halál volt
mondjuk agyagozhattam is volna a kórteremben,vagy beállíthattam volna egy festőállványt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!