Hányadik hónapban látszik hogy egy nő terhes?
Figyelt kérdés
2012. márc. 18. 22:11
1/13 anonim válasza:
Nekem a 14. hétben látszott már bőven, azaz a 3-4. hónapban, van, akinek jóval később, 20-24. hét között.
32 hetes kismama
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és sok boldogságot a Kicsihez. :)
2012. márc. 18. 22:15
3/13 anonim válasza:
Nekem olyan 12-13 hetesen látszódott már, de a tipikus kismamis has, már most látszik, mert nem olyan a formája, mint egy molettebb nőnek!
24 hkm
4/13 anonim válasza:
nekem 5 hónaposan kezdett nőni. De addig totál lapos volt a hasam. Azt hittem már nem is lesz nagy, de behoztam az elmaradást. :D:D A 40. héten már úgy éreztem magam mint egy teknős. :D
5/13 anonim válasza:
Nekem az első babánál nagyon kis hasam volt, kb 5 hós várandósan vált nyilvánvalóvá a külső szemlélőknek ,hogy ez bizony babás-pocak.
6/13 anonim válasza:
Én vékony vagyok, tehát nekem már a 12 héten látszott. A 15. héten lett nyilvánvaló mindenkinek, hogy ebből bizony baba lesz... :)
7/13 anonim válasza:
Amúgy ez nem csak vékonyság kérdése. Én is vékony vagyok és mégsem látszott 5 hónapig. :D Utána viszont gyorsan nőtt. Addig meg semmi nem látszott. :)
8/13 anonim válasza:
"Én vékony vagyok, tehát nekem már a 12 héten látszott."
:D
Aranyos, de ez nem ettol fugg.
En vekony vagyok, sot, inkabb sovany es elso babaval valamikor 6. honap kornyeken lett sejtheto az allapotom, masodik babaval sem sokkal korabban. Viszont kemeny a hasam es kockas, sportolok, tart az izom.
9/13 anonim válasza:
Igen, a vékonysághoz ennek semmi köze, ahogy a hasfal "enged" úgy nő a poci. :) Én pl. vékony vagyok nulla izommal (csak a fiziológiás szükségleteket kielégítővel rendelkezem :D), így 14-15 hetesen már kismamás volt, most 32 hetesen meg egyenesen hordó. Szintén vékony sportolós kismama ismerősnek a 25-26. hétig semmi, de semmi nem látszott. :)
10/13 anonim válasza:
Nekem a 4. hónap körül kezdett látszódni mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!