Hányadik hónapban vagyok, ha a 17. hétben járok?
Figyelt kérdés
Teljesen összezavart ez a babamatek. 40 hét azt értem, a tíz holdhónapot is értem, de a kilenc naptári hónap nekem sehogyse jön ki.
Szóval 17 hetesen hányadik hónapban vagyok? Negyedik vagy ötödik?
2011. szept. 8. 12:51
1/9 anonim válasza:
4-hónap és elsö hét szerintem;)
2/9 anonim válasza:
Az ötödikben vagy benne, de még nem töltötted be. (majd 3 hét múlva)
3/9 anonim válasza:
elsö vagyok ha 20 hétben jársz akkor leszel 5 hónapos szerintem én most 16+2 hetes vagyok tehát 4 hónapos és 2 napos
4/9 anonim válasza:
Én mindig visszafele számoltam a 40 hétből.
0-4 hét 0. hónap
4-8 hét 1. hónap
8-12 hét 2. hónap
12-16 hét 3. hónap
16-20 hét 4. hónap
20-24 hét 5. hónap
24-28 hét 6. hónap
28-32 hét 7. hónap
32-36 hét 8. hónap
36-40 hét 9. hónap
Szerintem 4 hónapos és 1 hetes terhes vagy.
5/9 anonim válasza:
mondom én eggyet értünk szerintem kedves utolsó;)
6/9 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért a hetekből akarjátok kiszámolni, hogy hány hónapos terhes valaki. Az utolsó menstruáció első napja óta eltelt HÓNAPOKAT kell számolni. Ha pl. május 3-án volt, akkor szeptember 3-án vagy kerek 4 hónapos, ill. most már beléptél az 5. hónapba.
7/9 anonim válasza:
Én hetekben számoltam.
S soha nem mondtam hanyadik hónapba léptem, csak azt hány hónapos vagyok, mert így is túlhordtam és vicces lett volna, ha azt mondom a 10. hónapban vagyok. :)
Na mindegy, mindenki másképp számol, te is számolj úgy ahogy szimpatikusabb.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Csajok! Komolyan mondom, szórakoztatott, hogy mennyiféleképpen lehet ezt számolgatni. Inkább ilyeneket kellene tanítani a suliban vektorok és fotoszintézis helyett :).
2011. szept. 13. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!