Egy honap alat 4 kg hizas az nagyon sok?
Igen, soknak számít. Sürgősen méress vérnyomást a védőnőnél!
Nekem épp a minap mondta, hogy hirtelen hízás és magas vérnyomás eléggé intő jelek a terhességi toxémia kialakulására.
A lányommal a 16. és a 21. hét között 5 kg-ot híztam. Rettentően megnőtt akkor az étvágyam, vizelet,vérnyomás,cukor minden rendben volt. Nem mondtak semmit. 41+3 hétre született a lányom 15 kg plusszal mentem szülni, a szülés után már 9kg hiányzott.
De azért nézesd meg magad, biztos ami biztos!!!
Hát 4 kiló szerintem is kicsit sok.
Én is 30 hetes vagyok és 1 kilót híztam egy hónap alatt.
Szerintem is sok.
En anno a 20. hetig nem hiztam semmit, utana fixen minden heten fel kilot. A doki mondta is ra a 32. het kornyeken, hogy ez gyonyoru tempo, szep egyenletes. Nah, akkor viszont 2 het alatt hiztam ket kilot, nem vizesedtem, csak szimplan hizas volt es fogalmam sincs, hogy mitol. De akkor epp nem kellett mennem terhesgondozasra, csak vernyomast mertem otthon, azzal sem volt gond. Az azt kovetko ket hetben meg semmit sem hiztam, igy ismet a regi volt az atlagom.
A dokinak utolag mondtam, mondta, hogy OK, ilyen elofordul, biztosan elengedtem magam egy kicsit (OK, tenyleg csaladi unnepek voltak, vacsorak vacsorak hatan). Es ez nem is baj, ha nem tart sokaig.
Szoval szerntem probalj rajonni az okara, mert ez meg igy gondolom nalad is belefer, de ne legyen ez az arany vegig, ha nem muszaj, mert az ugy tenyleg sok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!