Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamar elillan az a kilenc hónap?

Hamar elillan az a kilenc hónap?

Figyelt kérdés
A felénél járok, de már érezni akarom a bőre illatát, a kezeim közt tartani, nézni, ahogy mozog a mellkasa és simogatni a pici pocakját, puszilgatni a kis lábait.. nagyon türelmetlen vagyok. mindenki azt mondja, hogy hamar elmegy, de valóban így van? mondjuk ez az 5 hónap is úgy suhant el, mint a villám, de így, hogy már érzem Őt, egyre nehezebb a várakozás. Ti voltatok hasonló helyzetben?
2012. ápr. 12. 11:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezzel mindenki így van, de tényleg gyorsan eltelik. Persze, ha mellette éled a megszokott életed, nem fekszel végig a 9 hónap alatt indokolatlanul, mert te terhes vagy. Mindent lehet ugyanúgy és kell is, persze némi óvatossággal.
2012. ápr. 12. 11:45
 2/16 Babi0906 ***** válasza:

Nekem lassan telik,szeretném már ha vége lenne és itt lehetne velünk.Nincs sok már hátra,de szerintem a vége még lassabban telik,mint az eleje.mondjuk 8 hetes voltam amikor elmentem orvoshoz és megerősített :)

34 hkm

2012. ápr. 12. 11:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Utólag igen, de amikor benne vagy iszonyú lassan telik, főleg az utolsó hónap.
2012. ápr. 12. 11:48
 4/16 Babi0906 ***** válasza:
Ja és a 30 hét óta vagyok csak itthon előtte végig dolgoztam most meg egyfolytában mosok meg vasalok a babára szóval nem fekszek.
2012. ápr. 12. 11:48
 5/16 anonim ***** válasza:

Az eleje elrepül, most már vánszorog, sok a jósló, kirúgja a manó az oldalam, és alig várom, hogy megfogjam. :)) De legyen bent azért végig... :)

36 hetes kismama

2012. ápr. 12. 11:49
 6/16 A kérdező kommentje:
én most pihenésre lettem "ítélve", mert sokat keményedik a pocakom. de így, hogy itthon vagyok, állandóan tehetnékem van, csak már nincs mit csinálnom. egész nap csak a babára tudok gondolni, ez annyira.. frász az egész! tényleg, a párom is alig jut eszembe, pedig eddig ő töltötte ki a gondolataim 80%-át, a maradék 20-at pedig a munka.. de egy hónapja nem dolgozom és úgy érzem lassan bekattanok :)
2012. ápr. 12. 11:50
 7/16 Babi0906 ***** válasza:
Most rám is rám parancsolt az orvos mert elkezdődtek a jóslóim és keményedek is mivel nem tudok a seggemen ülni :) Így most próbálom magam visszafogni és egy nap csak egy dolgot csinálni.
2012. ápr. 12. 11:52
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem fog gyorsan elillanni, ha így folytatod! Kínszenvedés lesz minden hátralévő perc, és nem csak neked :)
2012. ápr. 12. 11:53
 9/16 A kérdező kommentje:
igen, ezt már most érzékelem. 24. hétben vagyok, de próbálom lefoglalni magam, csak ez már nem olyan egyszerű. kertészkedek, pakolgatok, rendezgetek, persze csak mértékkel. viszont most beállt hozzánk a rossz idő 2 napja, mondhatni megőrülök itthon. Ti mivel kötöttétek le magatokat? azon gondolkodtam még, hogy nekiállok cukrászkodni, abból legalább valami kézzel fogható (és ehető) is származik :)) kinek mi van a pocijában? fiú/lány?
2012. ápr. 12. 11:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Az első terhességemnél minden napját meg tudtam élni. Annyira nem éreztem, hogy gyorsan eltelt. A másodiknál viszont sokszor úgy kellett végiggondolnom, hogy hány hetes terhes vagyok... pillanatok alatt eltelt... Mondjuk ott volt a "nagyfiam" aki minden percemet lekötötte :) 25 hónap van köztük.
2012. ápr. 12. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!