Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Én miért nem érzem azt amit...

Én miért nem érzem azt amit annyian írtok "hogy a baba majd kirúgja az oldalatokat"?

Figyelt kérdés

Meg hogy mennyire fájdalmas már a vége felé minden mozdulata?!

Eddig kb. 2x-3x rúgott nagyot ami kicsit fájt,de olyan még sosem volt hogy azt kívántam hogy ne mozogjon már,kicsit nyugodjon meg!

Az elejétől kezdve fejvégű fekvésben van.

33hetes kismami vagyok és érdekelne hogy ezek miért vannak.

Nem vagyok duci,eddig 8kilót híztam,és első baba lesz.

Nekem inkább csak az fáj,mikor ugy mozog hogy a hólyagomat nyomkodja.

2012. ápr. 11. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Mert mások vagyunk. :) Nekem kirúgja az oldalam, és éjszaka is ezt teszi, de arra, hogy ne mocorogjon nem nagyon vágyódom. :) De pl. anyósom azt mondta, hogy neki soha nem volt olyan, hogy így hullámzott tőle a pocija, meg múltkor a terhesgondozáson is nagyon beindult a manó, és a mellettem ülő kismama szinte rémülten nézte a hasam. :)))

Szóval: mások vagyunk, ez az érzet ráadásul szubjektív - lehet, hogy neked is pont így mozog, csak máshogy éled meg. :)

36 hetes km

2012. ápr. 11. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is elég izgága, de én nagyon örülök neki, sokat csuklik is, néha már sajnálom szegénykémet :)

Én is 33 hetes vagyok, ugyanúgy +8 kiló van rajtam, és első baba :)

Volt már, hogy nagyon fészkelődött, és szóltam neki, hogy mostmár aludhatnánk is életem :-)) De inkább legyen ilyen kis mozgékony, mint azon kelljen aggódnom miért nem érzem :)

2012. ápr. 11. 19:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok Nektek!

Én is érzem őt mindig,csak úgy nem mint ahogy írják a kismamák!

Mos is itt fészkelődik a drágám :-)

Nekem is sokat csuklik szegénykém,és van hogy már annyira sajnálom őt!

Egyébként valószínű azért lehet,mert nekem nagyon kis nyugis babám van azért is nem mozog sokat és erőset,az ultrahangon is nehezen lehet rá venni hogy megmozduljon vagy felébredjen! :-D

Reméljük ha kijön,folytatja jó szokását! ;)

2012. ápr. 11. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok megint, csodamanód van neked is, látod! :)) Kis nyugis manó... :))
2012. ápr. 11. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

SZia!

Az enyém kirúgja az oldalam. De minden baba más, és ezt most tapasztalom is, mert második baba és az első sokkal nyugisabb volt. Most a pocaklakóm, ha ébren van, akkor forgolódik, bukfencezik, rugdos, bokszol. 31 hetes vagyok, de úgy ficánkol a hasamban, mintha a terhességem elején lennék és még mindig sok helye lenne. Nem fordult még be, vagyis folyamatosan forgolódik, tegnap fej végű volt, ma meg farfekvéses... Durván hullámzik a hasam és néha még a végtagja is kivehető... Nem vagyok vékony, 80 kiló körül mozgok. Előző babaám sokkal nyugodtabb volt, vele nem tapasztaltam ilyen durva mozgásokat. További szép babavárást neked!

2012. ápr. 12. 01:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs semmi gond, ne idegeskedj! Nekem is ilyen nyugodt kis pocaklakóm volt, mint neked! Az volt a legaranyosabb, hogy az egyik kis lábacskáját folyton kinyújtotta, ami a jobb bordáim alatt ki is dudorodott... Olyankor "megcsikiztem", Ő pedig visszahúzta.

16-án lesz 20 hónapos, alap esetben mini-tornádó. Most éppen beteg (életében másodszor), így átmenetileg sajnos "szélcsend" van... :(

2012. ápr. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!