Járt valaki úgy, hogy a doki rosszul mondta meg a baba nemét és csak szüléskor derült ki?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 18:28
1/7 anonim válasza:
Az ismerősöm ismerőse. De tényleg, a személyes ismerőseim között senki olyan nem volt, akinél tévedtek volna, de egyikük mesélt egy esetről, amikor lánynak jósolták, és csak a születésekor derült ki, hogy fiú.
2/7 anonim válasza:
Nagybátyáméknak végig kisfiút mondtak,de lány lett.
Én amikor szültem már tudtam,hogy kisfiú lesz,de szülés előtt egy fiú és egy lány nevet is kértek tőllem.Azt mondták,hogy történtek már csodák...
3/7 anonim válasza:
Barátnőm járt így. :) Fél évig Emeséztük a babáját és a szülés után írt a férje, hogy megszületett a "lányuk", Áron! :):):) Volt nagy meglepi.
Üdv, 25 hkm ( aki elvileg kiscsajt vár :) )
4/7 anonim válasza:
Igen, nagynéném babája fiúnak látszott végig, mikor kibújt, nagyon is lány volt. :)))
5/7 anonim válasza:
Nálunk is nagynéném lányát végig fiúnak nézték UH-on.
6/7 anonim válasza:
Egy ismerősnél. Akkor sorozatban született vagy 4-5 lány a környéken. Azt mondták a szülőknek, hogy az övék fiú lesz, a nagypapa meg mindenkinek áradozott, hogy neki bizony fiú unokája lesz. Aztán lány lett. :D Gondolom nem kell részleteznek, hogy utána mennyit viccelődtek az öreggel. :D
7/7 anonim válasza:
én voltam így, annó 15 évvel ezelőtt, hogy fiúnak készültem, én lettem volna a 4. György sorban, és végül a születésemkor lettem lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!