8 hetesen 3 mm-es a baba mérete, a doki azt mondta, hogy még vár egy hetet hogy fog-e fejlődni, van valakinek ilyen tapasztalata?
Szia!
Én ezen a héten vagyok 8hetes, most nem voltam ultrahangon. De múlt héten (7.hét) igen, akkor 9mm-es volt.....
Szia!
Nekem volt egy terhességem ahol tapasztaltam ilyet sajnos :(
Nekem a 6.héten volt kb 3mm de már akkor azt mondta az orvos hogy nagyobbnak kéne lennie...és kéne hogy legyen szívhang...nagyon nehézkesen indult fejlődésnek: 3 naponta jártam UH-ra de nem sok jó eredménnyel jöttel el...Volt aztán szívhang de nem megfelelő! Aztán 1 hét múlva már semmi! Missed ab lett belőle :(((
Most nagyon bizakodó vagyok 6hét+5naposan voltam UH-on akkor volt 8,2mm a babám és volt szívhangja. Ma vagyok 9hetes ma megyek ismét!
Ám, kívánom neked is hogy minden rendben legyen...lehet hogy csak elszámolták...Bár azért ennyit nem nagyon téved az orvos! Ha voltál orvosnál írd meg mi lett az eredmény!
Drukkolok!!!
Sziasztok,
Nagyon kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok és bíztattatok. Ma voltam orvosnál, és sajnos igazatok lett mert most már szívhang sem volt és nem fejlődött tovább sem, így a héten megyek műtétre.
Remélem hamarosan terhes leszek ismét, nektek pedig kívánok sikeres terhességet.
Ne keseredj el, a következő baba annál egészségesebb és erősebb lesz! Pihend ki magad, és próbálkozzatok!
SOk szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!