Otthon hogyan ellenőrizhető az, hogy zárva van a méhszáj?
Ilyen korán nem nagy a valószínűsége!
Ha a dokid nem nézné, akkor kérdezd meg, hogy ő melyik terhességi héttől szokta vizsgálni, meg akár meg is kérheted, hogy azt is vizsgálja meg!
Nekem minden alkalommal megvizsgálja.
24hkm
Utolsó vagyok!
Nekem második, mégis jobban izgulok, mint az elsővel! Bár a második nagyon nehezen jött össze, talán ezért van.
A méhszáj nálam a 34. héten nyílt ki az elsővel, már 3kgos volt akkor.
Ez természetes, hogy aggódsz, de az orvosod nem fogja leharapni a fejed, ha majd megkérdezed! :)
Boldog babavárást!
24hkm
Szerintem nyugodtan szólj a dokinak, hogy nézze meg, hogy zárva van-e a méhszájad, mert aggódsz.
Nekem az előző terhességemnél nézték, már nem a 22 hét előtt is, igaz mi problémások voltunk, és sajnos a 22 héten el is ment.
A mostani babánál a 25 héten nézte a doki, most a 28 hétben vagyunk, és holnap megyünk ismét vizsgálatra, gondolom megint megnézi.
Jo babavárást, és pihenj sokat!
Ma voltunk dokinál, mivel nem keményedem mostanában, csak napi 2x esetleg 3x, így azt mondta, hogy nem probléma, ha most nem nézi meg a méhszáj állapotát, majd legközelebb, mert a babának az se jó ha állandóan piszkálják. Persze, ha akartam volna megnézte volna nekem. Legközelebb 1 hónap múlva kell visszamennem.
További jó babavárást kívánok komplikációmenteset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!