Hogyan történik a méhszáj vizsgálat? Többi lent
Az orvos fogja felnyúl és tapintással megnézi mi újság van. A korán kinyíló méhszáj sajnos koraszülést is eredményezhet, de szerintem sok pihenéssel meg lehet előzni. Persze gondolom ez nagyban attól is függ, hogy mennyire van kinyílva.
Remélem minden rendben lesz Veled.
Nekem a 20. hét óta nyitva van, de görcsöltem és sokat keményedtem, így ezért nézte meg a doki. AZóta persze minden vizsgálatkor megnézi nem-e nyílt tovább.
30 hkm
Nekem minden alkalommal megnézi a méhszájamat. Nekem is keményedik a hasam,pont tegnap voltam emiatt a dokinál. Kérdései: napi 10nél kevesebbszer vagy többször keményedik-e, a keményedések fél percnél rövidebbek vagy hosszabbak-e.
Majd megmutatta nekem,hol van a méhem teteje,és kérdezte, hogy alatta vagy felette keményedik.
Utána pedig nézett szívhangot, amivel megnyugtatott,hogy a kicsi jól érzi magát, a méhszájam is zárva.
Amúgy keményedésre nagyon jó a magnézium, eddig énis magne B6ot szedtem,de állítólag sokat lehet tőle hízni. Ezért a védőnőm a Magnerot-ot javasolta, jó áron van, 50 dbos kiszerelésben.Remélem minden rendben lesz, boldogságos babavárást.
17 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!