Szülés előtt torzul az arc?
Figyelt kérdés
Többen is mondták már, h el van torzulva az arcom meg, hogy piros! Előbb fogok szülni! Az én tüneteim derék fájás, kisebb görcsök, a szemérem csontom az nagyon szokott fájni! Meg már többször is előfordult éjjel, hogy amikor fordultam nagyon nagyot roppan a derekamnál a csont! Szerintetek akkor ez jelenthet valamit? 37 hetes kismama! Meg hozzá tenném, hogy naponta többször le ver a víz!2012. ápr. 10. 10:16
1/9 anonim válasza:
Már vagy a negyedi ember mondta nekem, hogy amikor eltorzult az arca, onnan tudta, hogy egy héten belül szülni fog. De jó neked, nekem még két hónap van hátra, hajráááá!
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! És neked is majd könnyű szülést kívánok!
2012. ápr. 10. 11:09
3/9 anonim válasza:
Igen! Én is sokszor hallottam és láttam már, hogy valóban kissé eltorzul az arc! Magamon mondjuk nem láttam, de később visszanézve a fotókat már igen...
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, h még is van benne valami?
2012. ápr. 10. 11:19
5/9 anonim válasza:
Úgy olvastam ilyenkor a vizesedés is erősebb lehet, ettől az arc is tud torzulni!
A barátnőmnek is így volt, ahogy neked!
Szerintem nemsokára a karodban tartod majd a babádat! :)
Könnyű szülést neked!
21hkm
6/9 anonim válasza:
Kicsit az enyém is eltorzult, de szülés után hamar helyreáll.
7/9 anonim válasza:
Nekem a szám kifehéredett,az orrlyukaim kitágultak(mint a négereké)2 napra rá szültem.
8/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én péntekre vagyok kiírva, kb 37. héttől van eltorzulva az arcom és produkálok hasonló tüneteket, de a babám még mindig nagyon jól érzi magát odabent.
9/9 anonim válasza:
36 hetesen születm és hetekkel előtte be volt duzzadva az orrom,szám.Szülés előtt egy héttel lement a dagadás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!