Hogyan kell a szülés előtt a babaholmikat kimosni és vasalni?
Nem kell külön mosópor, annyi hogy inkább gél legyen + a ő ruháit ne öblítőzd, esetleg ecetet használhatsz. Én vasalni sem vasalom, elég a miénket...
Ha biztosra akarsz menni, van pl a dreft-nek egy baby gélje, ahhoz öblítő sem kell, de ha nem szuper érzékeny a bőre, akkor nem kell variálni.
Én is Dreft Babyt használok, már pakolok. :) 30 hetes vagyok.
Boldog babavárást! 30 hkm
Szerintem emiatt nem kell váltani az egész családnak, én csak a Babaáét mosom másfajta mosóporral, de azt sem lenne feltétlenül muszáj.
Én Persil Gold géllel mostam ki őket (szerintem is praktikusabb), és a mi öblítőnket használtam (Lenor, amin gyerekfej van, világoskék), de abból keveset. És szülés előtt ki is vasaltam mindent.
Most már váltottam. Az egyik kórházi ajándékcsomagban volt egy mosóporminta, Persil Sensitive, és kipróbáltam, aztán vettem olyat. A textilpelusokból is szépen kiviszi a kibukott tejet is, 40 fokon is. Az öblítő maradt ugyanaz. A vasalás meg nekem is elmaradt, csak a pelusokat vasalom, a ruhácskákat nem. Kb. 2 naponta mosok babaholmikat, sok lenne.
Boldog Babavárást!
19 napos Kisfiú anyukája
Én mosódióval és mosószódával mostam és mosok is. Az újszülött ruhákhoz ecetet használok öblítő helyett. A mi ruhánkat sima folyékony mosószerrel mosom és vagy ecetet használok öblítőnek vagy Lenort.
Az újszülött ruhákat kivasaltam mindet, de később csak a bodykat meg a textil pelusokat vasaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!