Mennyi idővel torzul el az arc szülés előtt?
Figyelt kérdés
Pénteken töltöm a 39. hetet, más különösebb jele a jóslókon kívül nincs, viszont tegnap azt mondta a férjem, hogy már kezd az arcom változni.
Első baba.
Köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 6. 07:10
4/14 anonim válasza:
Nekem is kb. 1héttel előtte kezdett eltorzulni.
5/14 anonim válasza:
Hát nekem nem változott, indítani kellett, és a férjem mondta, hogy mikor már kaptam az oxitocint, akkor volt felpuffadva.
6/14 anonim válasza:
nekem semmit nem válltozott,nem torzult el. természetesen szültem. esetleg szülés közben lehetett torz :) de az már nem érdekelt.
7/14 anonim válasza:
Nekem sem változott, pedig már az anyósom ezzel hajszolt, hogy akkor biztos túl fogom hordani a fiamat. De semmi nem történt. Egy héttel a szülés előtt a linea negrám lett sötétebb, ennyi.
8/14 anonim válasza:
Az anyósomon kívül senki nem mondta, hogy eltorzult volna, ő is csak utólag...
9/14 anonim válasza:
ezek az anyósok.... :))
Viccet félretéve, nem mindenkinek torzul el, illetve nem is az eltorzul arcot használnám, mert akiket láttam valamivel szülés előtt kismamákat, egyik sem volt torz, maximum a kicsit más lett kifejezést használnám :)
10/14 anonim válasza:
anyós mondta h neki a szülés napján torzlut csak el.pár órável szülés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!