Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nincs baj a babámmal?

Ugye nincs baj a babámmal?

Figyelt kérdés

12+2 hetes terhes vagyok! Ma voltam nocha szűrésen ahol a doki azt mondta, hogy a babám 13+5 naposnak látszik, és rendkívűl mozgékony. Szerinte előfordulhat majd hogy a köldökzsinor rá tekerethet a nyakára és előfordulhat hogy terheskori diabetesem is kialakul. Születés után előfordulhat hogy a gyerekem hiperaktív lesz??

Kérem csak olyan anyák írjanak akik már szültek!!!

2012. ápr. 10. 10:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó Válaszoló!

Én is egyetértek Veled, azért is írtam ki így

2012. ápr. 10. 10:55
 12/14 anonim ***** válasza:
csak azt nem értem, hogy miért lettem lepontozva.. azért, mert anyának érzem magam? nevetséges, de ha valakit ez kielégít, akkor nyomkodja csak a piros kezet! :)
2012. ápr. 10. 11:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. hétig, pont akkora volt, mint a kora, aztán mindig kb 1 héttel kisebb. Múlt héten a 36.hetesen pedig korának megfelelő. Szóval még változhat akár. Azt mondják, hogy a 12.héttől már genetika, hogy mekkora, illetve lehet tényleg előbb volt peteérésed. Ezen kár parázni! A másik kettőt nem is értem (diabétesz, hiperaktív), honnan tudja egy uh-ból!
2012. ápr. 10. 12:22
 14/14 anonim ***** válasza:
A lányaim most 4,5 évesek. Amwlyik izgett-mozgott folyton a hasamban, az a kinti életben nagyon nyugodt, amelyik meg lusta volt, az most igen mozgékony, folyton jár keze-lába, perce nem áll meg, viszont nem hiperaktív. Cukorbetegséhg bárkinél kialakulhat, tartsd be a dietetikus tanácsát (vagy az orvosodét) az étkezéssel kapcsolatban, fektess hangsúlyt az egészséges táplálkozásra, akkor kisebb az esélyed a cukorbetegségre (ha csak örökölt hajlam nem szól bele...). Én nem gondolom, hogy ijesztgetne az orvos, sokkal inkább csak tájékoztat, hogy mire kell jobban odafigyelni. Én szeretem tudni azt is, ha esetleg valami negatív dolog várható, hogy ne értetlenül álljak a probléma előtt, hanem felkészülten tenni tudjak valamit. Ha nem következik be, akkor hurrá!
2012. ápr. 10. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!