8. hetes vagyok, és semmi bajom az égvilágon. Se hányinger, se hányás, néha esetleg gyomorégés, de görcsök sincsenek, a mellem se olyan érzékeny már. Két hete szedek Utrogestant. Emiatt van? Úgy félek, hogy nincs-e gond a babámmal!?
szia
én is így voltam és azt mondják akinek nincs semmi baja annak lánya lesz (nekem bejött)
Miért szeded az Utrogestant? Szerintem azt csak indokoltan kéne...
Attól, hogy nincs tüneted, még nem feltételen van baj.
Lányommal nekem is csak az volt a tünet, hogy 18 hét után mozgott, majd 41 hét után megszületett.
ÉS anyósomnak 2 fia van, tünetmentes terhességgel, anyámnak is tünetmentes terhessége volt velem is és öcsémmel is-szóval ez sem mérvvadó.
Ne aggódj! Én is teljesen tünetmentes voltam! Csak pici hangulatváltozás és 2 kisebb szédülés volt a 39 hét alatt, semmi más! Biztos minden rendben van odabenn!
Boldog babavárást!
Szia! Ne aggódj! Nekem sincsenek különösebb tüneteim... hacsak az állandó pist... (még éjszaka is 2-3 alkalommal) nem vesszük ide... :)
Örülj inkább, hogy nem szenvedsz :)
Jó babavárást :)
6+2 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!