12 hetes kismama vagyok es mar kezdtem fellelegezni, hogy elmult a pokol (hanyinger, szedüles, gyomoreges, stb. ) de most kezd visszaterni. A b6 nem segit, esetleg mas ötlet?
Azt mondják,a tej,a keksz,meg ilyesmik segítenek,de nagyban függ attól is,hogy egyáltalán bírsz-e bármit is enni vagy inni mikor rosszul vagy...Kitartás,már nem tart sokáig :)remélhetőleg
15 hetes kismama
Én magamnál arra jöttem rá, hogy ha sok a savam, akkor sok a levegő a gyomromban és attól van hányingerem és borzasztó rossz közérzetem. Időnként beveszek egy Rennie-t és Salvus vizet vettem. Próbálok olyat enni, ami inkább felszívja a savat. Most reggelire pogácsát eszem, amit anyukám sütött. Tegnap ebédre petrezselymes burgonya volt sült hússal, ami inkább száraz volt, csöppet sem zsíros, ez is jól esett, nem voltam annyira rosszul utána. És mindenből szinte csak fele annyit tudok enni, mint régen.
Köszi szepen az ötleteket, biztatast es elbizonytalanitast is, legalabb van egy csomo ötletem amit kiprobalhatok :)
Boldog babavarast mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!