8. hetes vagyok, és semmi bajom az égvilágon. Se hányinger, se hányás, néha esetleg gyomorégés, de görcsök sincsenek, a mellem se olyan érzékeny már. Két hete szedek Utrogestant. Emiatt van? Úgy félek, hogy nincs-e gond a babámmal!?
Figyelt kérdés
Két hete láttak már szívhangot is, így csak azon izgulok, hogy még mindig dobogjon a kis szíve.2009. júl. 28. 13:32
11/14 anonim válasza:
Az első terhességemnél semmit nem éreztem teljesen tünet mentes voltam.4200g-os babát szültem.Most a másodiknál a létező összes tünet meg van.Minden terhesség más.Nincs semmi baj.Nyugodj meg.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hát a gyakori pisilés (éjszaka is) nekem is megvan.
2009. júl. 28. 14:11
13/14 anonim válasza:
Én is szedtem az Utrogestant kb. a 8. héttől és akkortól a tüneteim elmaradtak kivéve a fáradságot és a gyakori pisilést. Én ennek tudtam be mert amikor abbahagytam a szedését a tünetek visszajöttek.
14/14 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok, csak a fáradtság és a pisilés..
Akkor tényleg a gyógyszertől lehet. Köszi!
2009. júl. 28. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!