Ezt nektek kismamák! Megfázás, hányinger, striák, gyomorégés?
Köszi! Én is épp most jövök ki egy szép kis megfázásból... :-) De leellenőriztem, jókat szedtem és nem ártottam vele a pocaklakónak :-)
20 hetes kismami
Nem vagyok nagy természetguru ^^, de én is csak a gyökerekhez nyúlok vissza, vagyis mindent a természettel gyógyítsunk meg,legalábbis a kisebb bajokat:)
Nagymamám nagyon ért ehhez, hiszen tanyán nőtt fel és anno domini az 1900as évek első felének közepén természetes volt,hogy így gyógyítanak falun-tanyán.
Sokat segített amikor apukám is hozott egy Maria Treben-es könyvet,nagyon jó dolgok vannak benne:)És hatásosak ^^
A kislányomnál is természetesen miután a dokival konzultáltam ezeket fogom alkalmazni (a jó öreg hagyma tea köhögésre XD), mert nem akarom,hogy olyan sz@r immunrendszere legyen mint nekem, a sok antibiotikum miatt:(
^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!