Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mas is van meg itt, akinek a...

Mas is van meg itt, akinek a ferje/parja nem kepes megmasszirozni?

Figyelt kérdés
hetek ota konyorgok neki, fokent az utolso 3 napban, ez a front teljesen kikeszit, nagyon faj a derekam, kerem masszirozzon meg, mindig azzal jon elo hogy majd kesobb, vagy majd holnap, vagy meg elalvas elott aztan bealszik a kanapen. komolyan mas ferje is ekkora f..sz (mar bocs) vagy csak en vagyok megaldva egy ilyennel? Tenyleg ennyire nem erdekli, hogy a kozos gyerekunk vegett szenvedek es vannak fajdalmaim?nem kepes konnyiteni rajtuk?teljesen elkeserit...:( 27hkm
2012. ápr. 9. 22:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
13%

Nem tudom, én először is a férjemről soha nem tudnék olyat írni, hogy f.sz és társai. Ez minimum olyan furcsa számomra, mint az, hogy nem hajlandó megmasszírozni téged. Én speciel utálom ha masszíroznak, tehát ehhez nem tudok hozzászólni, de nálunk egyik eset sem fordulna elő - sem az, hogy én így beszélek róla, sem az, hogy ő elzárkózik valami elől, amire én vágynék.

/Meg tényleg létezik férfi, aki elé vacsorát kell "tenni"? Az én férjem orvos, igen sokat dolgozik, de általában együtt végzünk a várandósság alatt mindenféle (házi)munkát.../

Tehát sem a javasolt "fenyegetéseket" vagy miket, sem a te szavaidat nem nagyon tudom mire vélni.

Mellesleg azt hiszem, hogy pusztán a terhesség nem egy kiváltságos állapot, és leggyakrabban a közös gyermekért nem szenvedni kell a várandósság alatt. Nekem is fáj itt-ott, persze, de ez van. Tehát lepontozás ide vagy oda, én azt gondolom, hogy a te hangnemed minimum ugyanilyen sértő, és már megbocsáss, kissé hisztérikus...

2012. ápr. 10. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Bent fog lenni a szülésnél? Mert ott szerintem csak úgy van értelme a jelenlétének, ha közben masszírozza a derekadat, hiszen így egy picit csökkenteni tudja a fájdalmadat. Az én férjem úgy 4 órán keresztül csinálta, minden egyes fájásnél, pedig nem egy nagy masszőr ő sem.

Próbáld vele megbeszélni, és magyarázd el neki, hogy szülés közben is ezt kellene majd csinálnia, tehát jobb ha már most megedzi a kezeit :)

2012. ápr. 10. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!