Van itt olyan kismama, akivel a férje nemtörődött?
Figyelt kérdés
Úgyértem,nemigazán kérdezte meg tőle,hogy van,nem vett neki semmit,nem kísérgette orvoshoz stb....Tehát csalódott benne ebben az érzékeny időszakban,esetleg végleg magára hagyta?2011. máj. 25. 09:16
1/8 anonim válasza:
Nálunk volt egy olyan hónap a terhességem alatt,amikor azt mondtam hogy már inkább szakítsunk.Teljesen elmentünk egymás mellett,nem beszéltünk meg semmit és csak veszekedni tudtunk.Aztán ezt hálistennek felimertük,átbeszéltük és többet törődtünk egymással.kicsit erőltetett volt eleinte hogy mindenről kifaggatuk egymást de belejöttünk.Hamar rendeződött minden.Szerintem főleg a hormonok játszanak és mindent felerősítenek.
2/8 A kérdező kommentje:
És te is elhitted,hogy ennek vége és hogy nem bízhatsz meg a férjedben?Szex az volt,vagy eltávolodott?
2011. máj. 25. 09:24
3/8 anonim válasza:
Szex az volt,de hogy bármit is kérdezzen,vagy részt vegyen akár melyik vizsgálaton... Úgy gondolta,hogy neki ott nincs keresni valója. Az elsőt mikor vártuk,akkor a 24. héten csodálta,hogy mozgolódik odabent a kicsi,de ennyi. A szülésre sem jött be.
Üdv:2gyermekes,24 heteske.
4/8 anonim válasza:
Első vagyok.Szex az volt,de eleve kevesebbet szexeltünk a terhesség alatt.Hinni kellett benne hogy változás lesz,egyedül nem is tudtam volna az egészet végigcsinálni.Utólag visszagondolva az is sokat nyomott a latba,,hogy éppen rosszul ment a vállalkozása és szinte mindent egyedül kellett kifizetnem.A vizsgálatokra a végefelé kísért csak el,amikor kellemetlenebb volt a magzítvíz vétel vagy naponta kellett mennem és nem tudtuk mikor nem mehetek már haza.Én előtte nem is igényeltem,mert a barátnőmmel egyszerre vártuk a babát és mindig együtt mentünk.A szülésre viszont bejött velem egészen a beöntéstől kezdve.:-)
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem a szülésre nem akar bejönni,pedig az egy szem fiáról van szó.Na meg rólam ugye...Ő baja,az életében nem lesz ilyenben része és lehet meg sem érdemli!
2011. máj. 25. 13:05
6/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Nálatok mi a probléma? Szimplán csak egyedül viseled a terhességet,és lelkileg ez megvisel, vagy esetleg más miatt tetted fel a kérdésed,és írtad az utolsó kommented?
Nálunk az előbbi van. Megvisel lelkileg,az elsőnél is,a másodiknál is,és most is. Erre még rájön az,hogy ha elmegy,akkor minden félén kattog a bukóm,hogy éppen kivel lehet,mit csinálhat- az a bizonyos zöldszemű...
2. válaszadó voltam.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát igen,mondjuk én előtte is kattogtam,de most felerősödött.Szerinted megcsalnak a terhesség alatt,mert ugye nálunk két havonta,ha van valami...testvérem szerint nem,hanem türelmesek...és szerinted?
2011. máj. 25. 13:17
8/8 anonim válasza:
Hogy Téged csalnak e,azt nem tudom,de engem tuti nem. Nincs oka,nincs ideje. Lehet néha az idegeire mentem a féltékenységemmel,de megtanulta kezelni,én meg megtanultam úgy elmondani neki mit érzek (hogy mit gondolok-hogy féltékeny vagyok) hogy azt ne úgy fogja fel,hogy "úr isten,már megint kezdi!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!