Mas is van meg itt, akinek a ferje/parja nem kepes megmasszirozni?
Hát ha ennyit nem tud megtenni érted akkor mennyen a fenébe.
Tudom milyen nekem eleve rossz a derekam én most töltöm a 39 hetet de ha kérem a párom megmasszíroz valamikor még kérnem se kell.
Szerintem beszéld meg vele és akkor minden rendben lesz :)
Nem vagy egyedül ezzel.az én párom is ugyanígy mindig halasztotta,vagy belealudt félperc után.
Tudod mit?
Menj el masszőrhöz,van fizud és áldozz egy ennyit magadra,mert megérdemled.Én is odakészültem amikor hirtelen észbe kapott h hát én is megtudlak masszírozni!
Nagyon sok gondunk volt az elején és vitáztunk is eleget,mert semmi de semmi nem volt az Ő feladata ,csak az enyém!
Ha nincs bevásárolva,ha nem tiszta a fürdő,ha nincs befizetve a számla,szóval terhesen kisgyerekkel is minden csak az én kötelességem volt.
Ő meg játszhatott éjjel-nappal a számítógépen.
De ez már a múlt,ha felhozom,akkor szégyenli magát.Mostanra már beleszokott és mindenben segít.Most vagyok a harmadikkal terhes és már nem bírnám a segítsége nélkül úgy mint az elsővel.
De nagyon-nagyon jó férj lett belőle.Sokat vitáztam vele és magyaráztam amíg felfogta.
Nagyon jó a viszonya a kicsikkel.imádja a gyerekeit.
Valahogy próbáld te is jobb belátásra bírni,női taktikákkal...
Sajnos az iskolába ezt nem tanítják meg a pároknak együtt élni.
Szia!
Első babánál még naponta maszírozta a lábam, mert nagyon fájt, a második babánál már nem volt ilyen aktív.:-) Bár most nehezebb munkája van,így jobban el is fáradt, de én is, mert aztért gyerek mellett nem volt olyan könnyű.
A masszőr mekkora ötlet :D:D
Mikor elmész vásárolni, "véletlenül" masszőrhöz menjél el, és ne tegyél elé vacsorát!
Majd meggondolja legközelebb a büdös bunkója, hogy törődik-e veled! :D
Mi otthon masszírozzuk egymást, mind a ketten fizikai munkát végzünk, és szükségünk van rá , még alapból is.
Na meg kedvesen sirdogálok picit, és megteszi szívesen, tisztában van vele, hogy az ő produktumát hordom, és ez nem kicsi feladat :)
Érezd jól magad a masszőrnél!
Lazítsál!
Ha teheted menjél el uszodába, az nem drága, és nagyon jót tesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!