Ma voltam UH-on,8 hetes terhes vagyok. A doki nagyon furcsán nyilatkozott,32mm petezsák, mást nem látott. Szívhangot nem hallott. Egy hét múlva kell visszamennem, mire számíthatok?
Együttlét után kb 5 nappal 40 fokos lázam volt 3 napig, antibiotikumot szedtem.
Lehet, h baj van?
Szia😊
Betöltött 29. hetet kezdtem csutortokon. 😊
Most minden rendben velünk, ismet kisfiút várok. 😊
Szia, hú de jó gratulálok!!:-)
15-ös válaszoló vagyok, amikor írtam akkor vártam az első fiamat 2012-ben, aki azóta most tölti a 4.évét. 2014 júliusban 8 hetesen elvesztettük a második babát, azután egy évig nem akartam..utána tavaly szeptemberben várandós lettem és idén megérkezett a második fiam, aki jövő hét végén lesz 5 hónapos!:-)
Örülök h sikerült minden jót kívánok nektek!!
Köszönöm nektek,igazi csoda ez az egész!
Főleg mi tudjuk, akikkel történik ilyen. 😊
December 14 v 18-ra vagyok kiírva, jelentkezem, amint megszületett a babank. 😊
Sziasztok
Remélem van még valaki itt.
Tegnap voltam dokinál,szerinte 8 hetes vagyok utolsó mensiből számolva,viszont biztos ,hogy csak 5+1 napos vagyok.
Megcsinálta a hüvelyi uh-t és üres petezsákot látott,azt mondta ez baj,ha 8 hetes vagyok.
21mm-es a petezsákom,ez normális ?
Ha 100%- ig biztos vagyok a fogantatás napjában akkor van esély ,hogy nincs baj és már jövőhéten fogja látni ?
Iszonyatosan be vagyok parázva,első baba és bár nem volt tervezett,de annyira beleéltük magunkat már most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!