Ma voltam UH-on,8 hetes terhes vagyok. A doki nagyon furcsán nyilatkozott,32mm petezsák, mást nem látott. Szívhangot nem hallott. Egy hét múlva kell visszamennem, mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Együttlét után kb 5 nappal 40 fokos lázam volt 3 napig, antibiotikumot szedtem.
Lehet, h baj van?
2012. ápr. 6. 13:36
31/60 A kérdező kommentje:
Köszi, holnap megírom mindenképp, ha hazaértünk!
2012. ápr. 12. 14:50
33/60 A kérdező kommentje:
Na sziasztok:)
Jó hírem van, a bunkó doki volt megint, de minden rendben van, 9 hetes terhességnek felel meg, van szívhang, az ülőmérete 24mm, FHR látható, tehát dobog a kis szíve:)
Láttam, ahogy ficánkolt, minden a legnagyobb rendben van vele:)
2012. ápr. 13. 18:44
34/60 timszy25 válasza:
Na jól van akkor!
Gratulálok és jó babavárást!
37/60 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)))
Jön a kistesó:) El sem hisszük még, minden rendben van, kisfiam is látta UH-on a picit, azóta azt meséli mndenkinek, h egy "pici paca" volt a képernyőn:)))
2012. ápr. 13. 20:10
38/60 anonim válasza:
Jaj de jó! Csak akkor nem értem, hogy miért nem látta múlt héten. Na mindegy, az a lényeg, hogy minden rendben van. Gratulálok!
39/60 anonim válasza:
Szuper!Gratulàlok!Éreztem,màr abbol,ahogy a kisfiad hozzà àllt,hogy minden rendben lesz!Boldog babavàràst!:))))
27 hetes kismami:)))
40/60 anonim válasza:
Szia. 24-30-as vagyok és gratulálok, ez nagyon jó hír!! Örülök,hogy rendben vagytok. Jó egészséget és szép várandósságot kívánok! 23hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!