Ma voltam UH-on,8 hetes terhes vagyok. A doki nagyon furcsán nyilatkozott,32mm petezsák, mást nem látott. Szívhangot nem hallott. Egy hét múlva kell visszamennem, mire számíthatok?
Együttlét után kb 5 nappal 40 fokos lázam volt 3 napig, antibiotikumot szedtem.
Lehet, h baj van?
Nagyon örülök, sokan izgultunk értetek!:) Innentől mostmár nyugodt, boldog babavárást kívánok!
16 hetes kismami, akinek szintén várja a kisfia a kistesót:)
Sziasztok!!
Olvastam amiket irtatok és eleve a kérdezőt.Én is hasonló cipőben járok.Ma voltam másodjára uh-n és csak egy 18mm petezsákot láttunk és benne egy pacát.Nem tudott a doki konkrétat mondani csak az,hogy jövő héten ismét be kukkant.Kicsit aggódom, az biztos,hogy valami történik ide bent mert az első uh-hoz képest a duplája,de hát azért aggasztó.Vetéltem már kétszer mind a kettő a 10.héten.Az első iker terhesség volt,ott egyáltalán nem volt élet jel.A másodiknál 9.héten volt szív verés és 10.héten vetélés.Úgy hogy most aggódom.A mostani terhességnél annyi a különbség,hogy szedek hormon bogyókat is.Azért jó olvasni,hogy van remény!!!És nem szabad fel adni!!!!
Sziasztok!
Régen írtam ki a kérdést, és most gondolkoztam, h írjak-e, de olyan segítőkések voltatok.
Sajnos a baba elment 12 hetesen, missed abom volt.
Valami tuti nem stimmelt, bár a doki nem adott magyarázatot, h mi történhetett.Szövettani vizsgálatot ugyan csináltak, de arról én semmit sem kaptam.
Így alakult, azóta próbálkozunk, de semmi sem történt.
Örülök, h nálatok rendben volt minden :)
Én novemberre voltam kiírva.
A legrosszabb az egészben az volt, h a fiamnak el kellett magyarázni, h miért voltam kórházban. Azóta is kérdezi, h mikor fog már megszületni a kistesó, és a szekrényében van vagy 3 db kimaradt pelus, azokat időről időre előveszi, h félretette a kistesónak.
Amúgy nekem most munkám sincs, a félretett pénzüket feléltük, úgyhogy nem is igazán lenne most jó ötlet egy kisbaba.Már azt beszéltük, h abba is hagyjuk a próbálkozást, lassan 34 éves leszek, nem tudom, h mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!