Ma voltam UH-on,8 hetes terhes vagyok. A doki nagyon furcsán nyilatkozott,32mm petezsák, mást nem látott. Szívhangot nem hallott. Egy hét múlva kell visszamennem, mire számíthatok?
Együttlét után kb 5 nappal 40 fokos lázam volt 3 napig, antibiotikumot szedtem.
Lehet, h baj van?
Most akkor szerintetek menjek el másik orvoshoz is?
Eléggé bunkó volt a doki, telefonált, stb, bár eléggé hosszan nézte, már akkor kezdtem aggódni, erre hablatyolt valamit, h fél éves a gép, amit megint nem értettem, hiszen akkor új, és csúcsszuper, vagy akkor nem ért hozzá?
Elmennétek a helyembe másik kórházba? Ott mit mondjak, elmondjam, h mi történt, vagy csináljak úgy, mintha nem tudnék semmit?
Szerintem mindenképpen menj el egy másik orvoshoz is mert akár baj is lehet.8 hetesen már embrió van nem pedig petezsák.
Nekem 5 hetesen volt petezsák rá két hétre mentem vissza akkor már 11 mm-es embrió és szívhang is volt már pedig nekem hasival csinálták.
nekem 6 hetesen 2mm es petezsák volt és 9 hetesen 25mm embrió.
sztem nem kell feltétlen aggódnod, ugyanis az enyém mindig épp megüti az alsó határértéket,mi olyan "lemaradós" tipusúak vagyunk.
a magzati diagnosztikai központban nagyon kedvesek voltak, ha pesti vagy, azt tudom ajánlani, az örs vezér környékén van-itt is orvosok nézik (czeizel endre is itt szokott rendelni genetikai tanácsadáson) és nagyon jó géppel dolgoznak.
majd írd meg mi van!
de én úgy érzem minden rendben lesz!:)
Én is ránézetnék azért...
Én 5 hét 6 naposan voltam, és volt már szívhang is.
9 hét+2 naposan voltam UH-on, akkor volt 45 mm a petezsák. Ehhez képest 8 hetesen a 32 mm nem rossz. :)
33 hkm
Köszönöm mindenkinek, abban maradtunk, h holnap elmegyünk egy másik kórházba, megmondom, h voltam orvosnál, de behazudom, h kicsit görcsölgetek.
Így hátha ránéznek szombaton is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!