Mit csináljak, hogy ne hízzak el?
Figyelt kérdés
8 hetes vagyok, feküdnöm kell, olyan rosszul vagyok, hogy csak a kenyér marad meg bennem... Félek, hogy nagyon el fogok hízni...2012. ápr. 5. 19:59
1/8 anonim válasza:
Ne parázz! Szülés után könnyedén lemennek a kilók. Nővérem hízott 15 kg-t, a szülőszobából csak 8 kg plusszal jött ki.
2/8 anonim válasza:
Szerintem sem érdemes emiatt stresszelni magad, a fő, hogy a babád egészségesen jöjjön a világra, esetleges túlsúlyodról szülés után tudsz gondoskodni, viszont ha a baba nem fejlődik rendesen mert vitaminokat és ételt vonsz meg tőle azt nem tudod visszacsinálni.
17hkm
3/8 anonim válasza:
14 kg-t híztam, és szülés után 12-vel voltam kevesebb, majd egy hét múlva újabb 5 kg-val.
Ne aggódj, ha elmúlik ez a gázos időszak, akkor majd mozogj, és egyél ésszel, így nem szalad el a súlyod.
Én az első 20 hétben 5 kg-t híztam amiatt, hogy folyton rágnom kellett valamit, hogy ne legyek iszonyú rosszul, aztán most két hete már, hogy nem híztam semmit. Tormázom, ésszel eszem.
4/8 anonim válasza:
Ez most hülyén hangzik,de csak szénhidrátot eszel gyakorlatilag,így csak egy enzimet használ a szervezeted,tehát könnyen lebontja.Próbálj gyümölcsöt is enni,a cukor miatt!:)
5/8 A kérdező kommentje:
Akkor elvileg nem hízom, ha csak kenyeret eszem? Egyszerűen nem bírok mást, próbáltam, de azonnal jön is kifelé... Szedek vitaminokat, és alig várom, hogy jobban legyek és tudjak egészségesen élni.
2012. ápr. 5. 22:53
6/8 anonim válasza:
ááááá, mitől híznál, ha minden kijön belőled? egyszerre csak keveset egyél. Amikor hányingered van, kis evéstől enyhülnie kell, még ha nehezedre esik is, jobb lesz tőle. Ne igyál szénsavasat, üdítőitalt, esetleg csökkentett savtartalmú gyümölcslevet csak és nem sokat. a borsmenta tea enyhíti a hányingert, és a gyömbér is. Ha még nem kezdtél el terhesvitamint szedni, kezdj el, főleg a magneb6 a fontos, ettől lényegesen enyhül a rosszullét. Valószínű, hogy csak az első harmadban leszel ilyen hányingeres, nekem a 12.héttől mintha elvágták volna. semmi bajom nem volt utána. próbálj meg kevesebbet stresszelni, az van még rá nagy hatással. arra a citromfű tea a jó. a plusz majd lemegy a szoptatással, nem semmi energia kitermelni azt a kis tejet. próbálj meg azért változatosan enni, bár az elején én is csak az egészségtelent kívántam. Biztos a tied is fiú lesz :). Ja, és kenyérből semmiképpen ne fehéret. egyrészt az jobban hízlal, másrészt egészségtelenebb, harmadrészt savat csinálhat, ami a hányinger legjobb barátja. A barna kenyérben sok a b vitamin, ami pedig enyhíti.
7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen azt hittem, hogy híztam, de ma a mérleg 3 kilóval kevesebbet mutatott. Kicsit megrémültem, nem gondoltam volna :(
2012. ápr. 7. 16:42
8/8 anonim válasza:
Igen, ez várható volt, ha hánysz. Én is fogytam az elején, mással is előfordul. Egyél sokszor keveset és változatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!