Mit csináljak, vagy mit, mennyit egyek, hogy ne hízzak ilyen rohamosan?
Sajna semmit nem tudsz tenni szinte én most a másodikkal annyit teszek, hogy megpróbálok nem annyit hízni mint egy kismalac félidőig. én 169cm és 53kg voltam az elsőnél és a 34.héten 72kg-al zártam mi lett volna a végéig? :D
Most is 53ról indultam és ha odafigyelek akkor 54 vagyok 11+3 naposan de volt egy hete 54,8 is akkor leálltam a zabálással és megpróbálok nem zsírosan diétásan főzni nem eszek kenyeret semmihez, és egy órától csak almát vagy gyümit eszek már. Most ezt a gyereket remélem végig kihordom és nem akarok 80kg-al menni szülni...Drukkolok neked...
A nap második felében próbáld kerülni a szénhidrátokat, délelőtt is inkább olyanokat egyél, amik teljes kiőrlésű lisztből készülnek. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sok rostot. Ja, és igyál sokat.
Mást ezen kívül nem nagyon tudok tanácsolni, sajnos - szerintem - ebben a genetika is benne van. Ismertem egy csajt, aki álló nap csak evett és evett terhesen, szülés után egy héttel (nyáron) már haspólóban járkált, és el sem hittem volna, hogy most szült, olyan lapos volt a hasa. Én meg figyeltem rá, hogy mit is mennyit eszem, mégis hmm, hát a strandra sem szívesen veszek fel bikinit, mert nem olyan az alakom, amit mutogatni érdemes :S
Teljes kiőrlésű termékek, gyümölcs, zöldség, sajtok, natúr tejtermékek, főzelékek, sovány húsok. Nasinak pl. tök jó a vékonyra vágott sárgarépa.
Sokan mondják a szénhidrátmentes diétát, de az hülyeség. Egyrészt a húsok kivételével mindenben van szénhidrát, némelyik gyümölcsben meglepően sok, másrészt min 180g szénhidrátot minden nap el kell pusztítani, ez muszáj.
Szia!
Én 179cm/74 kiló voltam mikor terhes lettem a lányommal (Már a cigi letétele miatt a terhességre híztam 7 kilót! :( ) ÉS a versenysúlyom 65-67 körül van, mert versenyúszó voltam!
95 kilóval mentem szülni :( pedig nem volt cukrom semmi....
14 hós votl mikor azt mondtam hogy elég és örülök, hogy eddig szopizott, de le kell fogynom!Így csak a kajára kezdtem odafigyelni!Júliusra (februártól) már 74 kiló voltam megint 15 kilót fogytam!
Én arra figyeltem, hogy reggelire ehetek akár péksütit is, persze módjával, de én is figyelek a teljes kiőrlésű dolgokra!és délelőtt eszem gyümit is csak!Abban is sok a cukor!
Ebédre valami husi (ami a családnak készül) csak én nyers zöldséggel eszem!Uzsira egy jó savanyú alma (imádom) és vacsira bármi ami csak fehérje!(virsli (sülve főve) tojás bárhogy, felvágott zöldséggel, sajtok ...)
ÉS most újra babaát várok, még csak 7 hetes vagyok, de még az addigi súlyomból is fogytam 4 kilót!Nem éhezem, csak odafogyelek a mikorra és a mennyiségekre!
Mondjuk emelett igyekszem tartani amíg bírom a mindennapos (hétköznap) mozgást, amit a lányommiatt csak itthon tudok végezni, de még így is meg van a hatása!Most 70 kiló vagyok, és remélem 80-nál nem is leszek több!
Ja lányommal még a szopi is megmaradt a mai napig hiába a "fogyókúra" amit én csak egészségesebb életnek hívok!
szerintem a 7 kg nem sok.
én amikor terhes lettem,58kg voltam és 170cm. 79kg voltam a 40.héten..... de,nagyon gyorsan leadtam a felesleget,és fél évvel a szülés után visszanyertem a sújom,és most,2évvel késöbb,53kg vagyok.úgyhogy ne keseredj el! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!