Rohamosan nő a pocakom pár napja. Történt még hasonló mással?
képet nem raksz fel róla? :)
én is 8hetes vagyok de konkrétan nem vettem észre semmit :)
- ez még puffadás bár lehet hogy alkatilag hamarabb nő a pocak.
- lehet hogy ikrek.. akkor gyorsabban látszik a terhesség.
nem kell aggódni.
Én már 9 hetesen terhesnacit és terhesruhát hordtam és a kollégáim is észrevették:) Van ilyen, alkati kérdés. Pedig nem vagyok sem kövér, sem sovány, 172 cm és 63 kg-al estem teherbe
Üdv
2 hós kislány anyukája
Hányadik baba?
Mert nekem is hipp-hopp hirtelen megnőtt, nekem 2. baba. Azt mondják, másodikkal hamarabb látszik. 8 hetesen úgy néztem ki, mint az elsővel a 20. hét környékén......
nincsen képem, képzeld el: a bővebb nadrágjaimban is alig kapok levegőt :)))
hogy alkati-e? úgy tűnik az.... az előző terhességemnél mindenki azt mondta, hogy ikrek. (mindenki: pl. az ügyeletes orvos, amikor szülni mentem és miután kézzel mgvizsgált.)
ezért vagyok "megijedve" :))))
nade ez legyen a legnagyobb bajom, ugye?
most sem ikrek, uh-n már látszott volna, ha az szerintem.
15:38-as: kösz a fotót, kedves.
A melleid is megnőttek, ha jól látom :)
Nekem is, ennek a párom kifejezetten örül :))
Az elmúlt évben standard súlyomhoz képest híztam (61 vagyok 164cm-sen), ezt most annak tudom be, hogy a testem "előre készült", hamarabb tudta, mint én, hogy baba lesz.
De a rohamos pocaknövésem hamarosan fel fog tűnni másoknak is... Most erre készülök lelkileg ;) (Nem akartam elkiabálni 12 hét előtt a munkatársaimnak pl.)
Nnnnna... De azért jó tudni, hogy van még olyan, akin látszott már 8 hetesen! Kösz! :)))
Hát ez szerintem változó, nekem olyan 13-14 hetesen kezdett kigömbölyödni kicsit, de 5 hónaposan télen pulcsiban észre sem vették. Aztán belehúzott a baba :) 31 hetesen azt hitték szülni megyek :) Most meg óriási a hasam 33 hetesen..
Mintha ikreket várnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!