Egy 29 hetes magzatnak jó az 1600grammos becsült súly?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 08:33
2/7 anonim válasza:
Persze, jó! Nekem 30+2 hetesen 1790g volt a fiam!
3/7 anonim válasza:
Igen, jó. Sokat fog majd gyarapodni az utolsó hónapban.
4/7 anonim válasza:
nagyon is jó
az én babám a 32 dik héten 1900 gramm volt !
5/7 anonim válasza:
Az én kisfiam koraszülött volt,29 hétre született 1590 grammal.Most három éves,és kutya baja.Azt mondták az orvosok hogy köszönhető a gyors felépülése annak is hogy jó súllyal született a 29 héthez képest.Mellesleg agyvérzése is volt,de ő erős volt és kitartó.
6/7 anonim válasza:
29 hetes és 6 napos kismama voltam, amikor császármetszéssel meg kellett születnie a kisfiamnak (200/100-as vérnyomásom miatt). 1260 gramm és 39 cm volt!!! Most májusban lesz 6 éves és "csupán" a gluténérzékenysége jelzi a rossz kezdetet, amúgy minden rendben van vele.
7/7 anonim válasza:
Jó,de a mérési pontosságra ne vegyél mérget.A mienkre mondtak 4,5 kilót is de a végén csak 2850 grammal született meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!