Honnan számoljam a hízást! A kezdeti súlyról, vagy onnan ameddig lefogytam már a terhesség alatt?
Ti hogy számoljátok?
Második baba, de az elsőnél egyáltalán nem fogytam!
a kezdő súlytól kell számolni.
Én is fogytam a második babámmal, de a terhesség vége felé "behoztam" a lemaradást. (Persze nem szándékosan)
Szokták mondani, hogy a kezdő súlytól kell számolni, de akkor nekem nagyon kevés lenne, és megkapnám, hogy Rubint Réka vagyok, úgyhogy én a lefogyástól számítom. :)
60 kilóval kezdtem, lefogytam 4 kilót, és 64 kilóval mentem szülni. Úgyhogy én inkább azt mondom, hogy 8 kilót szedtem fel, minthogy 4-et. :)
Én az eredeti súlyomhoz képest nézem. Szerintem inkább az a mérvadó. Bár a védőnő a fogyást is beleszámolja és minden alkalommal el kell neki mondani, hogy mi is történt :-(
Jó babavárást!
Szerintem a lefogyott súlyod a mérvadó, vagy legalábbis nekem az a logikusabb.Én is négy kilót lefogytam az elején és mára visszahíztam azt az elvesztett 4 kilót.
23 hetes
Ha pontosítok nekem is úgy van,hogy fogytam 6 kilót,és az visszajött,és azóta még 3!
Szóval a kezdő súlyomhoz képest csak 3 de ha a fogyást is számolom,akkor 9!
28 hetes vagyok!
Az első terhességem alatt ilyenkor már 10 kilóval voltam több mint most!Bár most komoly egészségügyi gondjaim vannak a terhesség miatt :(
Köszönöm a válaszokat!
Mindig a teherbe eséstől számított súly a fontos.
Az hogy valaki hány az első hónapokban, és lefogy, az egy dolog.
Én pl folyamatosan fogyok, mert cukros diétán vagyok. (23h)
És van miből :S
Én nem hánytam, és feleslegem sem volt, mégis fogytam. Úgyhogy én ezért számoltam a fogyási súlytól inkább.
De mint látom mindenki másképp számol.
A kezdő súly valóban fontos, de mások vagyunk, más miatt fogyunk, másképp hízunk stb.
Az persze más, ha valaki diétán is van.
Nekem a terhesség miatt borultak fela hormonjaim,endokronológiára kellett járnom(vagyis kéthavonta még mindig ellenőrzik)
A 12. héttől jók az eredményeim,de én már akkor nagyon vékonyra fogytam!
Mindenki dicsért,hogy milyen szépen fogyok vékonyBB VAGYOK MINT VALAHA EGY GYEREK UTÁN!De mikor megmondtam,hogy 12 hetes terhes vagyok,hátel sem hitték!
Ja azt sem hogy nem fogyóztam!
Pedig akármit ettem csak fogytam,de 24 hetes koromra jött vissza,mert addigra még a vesém is leállt!Merta babám lnyomtaa húgyvezetékem!Amiattnem jött vissza szerintem hamarabb a régi súlyom!
Na mindegy ez már story :)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!