Meg tartsam vagy nem?
Beszéld meg a pároddal és döntsétek el közösen.
Ebben "idegenek" nem tudnak Neked segíteni, ne haragudj...
Első vagyok. Szerintem túl kevés az infó, és nem lehet így kijelenteni, hogy 2 hónap "túl kevés".
Hiszen vannak párok, akik 8-10 éve együtt élnek, és akkor jönnek rá, hogy nem akarnak gyereket közösen.
Én meg összejöttem a férjemmel augusztusban, és szeptemberben elhatároztuk, hogy összeházasodunk. Igaz az első gyerek csak később jött, de mindketten tudtuk, hogy "igaziak" vagyunk egymásnak. Ennek lassan 7 éve, és azt tudom mondani, hogy egyre jobb és jobb a kapcsolatunk, pedig vannak nehézségeink, most a 3-at várjuk...
Kérdezőnek ezt kell átgondolnia a párjával közösen, hogy hogyan is vannak, és mit terveznek a jövőre nézve...
11:19-el abszolút egyetértek.
És tényleg te tudod, ti tudjátok, te érzed.
Én is pont öt hetes vagyok:)
A helyedben megtartanám, mégis mit tehet róla, hogy ti még csak 2 hónapja vagyok együtt? Szurkolok hogy megszülessen a babád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!