Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meg tartsam vagy nem?

Meg tartsam vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy 2,5 éves gyerkőcöm.Az apjától válófélben vagyok. Van egy 2 hónapos kapcsolatom és most 5 hetes pocis vagyok. Több,mint 1 éve van bejelentett munkám. A páromnak is van munkája.
2012. febr. 11. 10:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Beszéld meg a pároddal és döntsétek el közösen.

Ebben "idegenek" nem tudnak Neked segíteni, ne haragudj...

2012. febr. 11. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha úgy érzed,hogy az új kapcsolatod elég erős és az új párod is elfogadná a picit,akkor szerintem tartsd meg!
2012. febr. 11. 11:02
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
Kövezettek meg, de én egy 2 hónapos kapcsolatra tuti nem vállalnék babát. Még nem is ismeritek egymást, és a végén egyedül maradsz a 2 gyermekkel.
2012. febr. 11. 11:06
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
2 hónapos kapcsolatot én még igazi kapcsolatnak sem neveznék...ne haragudj, de ez nagyon kevés idő egy ember megismerésére. Ha bevállalod úgy is, hogy lehet, hogy egyedül maradsz, akkor tartsd meg,de én lehet nem tenném...
2012. febr. 11. 11:15
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Első vagyok. Szerintem túl kevés az infó, és nem lehet így kijelenteni, hogy 2 hónap "túl kevés".

Hiszen vannak párok, akik 8-10 éve együtt élnek, és akkor jönnek rá, hogy nem akarnak gyereket közösen.

Én meg összejöttem a férjemmel augusztusban, és szeptemberben elhatároztuk, hogy összeházasodunk. Igaz az első gyerek csak később jött, de mindketten tudtuk, hogy "igaziak" vagyunk egymásnak. Ennek lassan 7 éve, és azt tudom mondani, hogy egyre jobb és jobb a kapcsolatunk, pedig vannak nehézségeink, most a 3-at várjuk...

Kérdezőnek ezt kell átgondolnia a párjával közösen, hogy hogyan is vannak, és mit terveznek a jövőre nézve...

2012. febr. 11. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

11:19-el abszolút egyetértek.

És tényleg te tudod, ti tudjátok, te érzed.

2012. febr. 11. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:
48%
én megtartanám.egyedülállóként neveltem a lányomat mikor összejöttem a jelenlegi párommal.1 hónapja voltunk együtt mikor teherbe estem.nem volt kérdés h megtartjuk e.májusban fogok szülni,a nagylányom abban a hónapban tölti a 2 évet.boldogok vagyunk.
2012. febr. 11. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
87%

Én is pont öt hetes vagyok:)

A helyedben megtartanám, mégis mit tehet róla, hogy ti még csak 2 hónapja vagyok együtt? Szurkolok hogy megszülessen a babád:)

2012. febr. 11. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Nővérem ugyan így esett teherbe.MEGTARTOTTA!Azóta is együtt van az apukával és a Picit(7hós)semmiért sem adná!Szerintem tartsd meg!Sok boldogságot és örömöt a picihez!
2012. febr. 11. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem itt kéne tanácsot kérned, hanem apukával leülni megbeszélni. Az a pici nem tehet arról, hogy 2 hónapja vagy együtt az apukájával. Én képtelen lennék elvetetni, főleg úgyhogy ha már van gyereked és tudod, hogy kit/mit ölnél meg.
2012. febr. 12. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!