Meg tartsam vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy 2,5 éves gyerkőcöm.Az apjától válófélben vagyok. Van egy 2 hónapos kapcsolatom és most 5 hetes pocis vagyok. Több,mint 1 éve van bejelentett munkám. A páromnak is van munkája.2012. febr. 11. 10:52
11/12 Tóth Bernadett2 válasza:
Én 1,5 hónap ismeretség után estem teherbe. Nem vetettem el, nem volt szivem. Azóta is boldogan élünk, most várom a kis tesót. :) A fiam 1 éves múlt.
Sajna ezt neked kell eldöntened. Sajna egy kapcsolat bármikor befuccsolhat, 2 hónap után is meg 20 év múlva is...
12/12 A kérdező kommentje:
12-én este meg beszéltük,hogy meg tartjuk a babócát.mind a 2en szerettük volna csak nem mertük mondani a másiknak. :)
13-án reggel a pici el ment.a természet azt akarta,h ne szülessen meg. :(
mentöt hívtunk és müszeres befejezéssel lett vége. pedig annyira beleéltük magunkat.
de már rajta vagyunk a dolgon.hátha most sikerül. :)
2012. márc. 6. 05:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!