26. héten mekkora volt a babátok súlya kb?
Szia 2.!
26 hetes vagy? Két ekkora baba? biztos nagyon jó érzés, de én még tőle is kifáradok nap végére :) Nem kell félreérteni senkinek :D
Első köszönöm a választ, úgy tudom ilyenkor már heti szinten gyarapszik nem keveset,ugye?
Szia!
Első lányom 26+0 hetesen 906gramm volt! (3950-nel született)
Második lányom 26+2 hetesen 928gramm volt!ő még bent lakik végsőt nem tudok :)
27 hetesen a lányom 853 gr volt, 38+3 hétre született 2800 grammal
Az ikrekkel 28 hetesen voltam uh-n, A magzat pontosan 1068 gr-ra volt becsülve, B magzat kb 800 gr-ra.
35+5 hétre születtek, A baba 2500 gr, B baba 2000 gr volt.
Az utolsó ikres vagyok, dehogy kicsi! Nézd meg az adataimat. A lányom ugyan nem volt egy óriás, de kisebb volt mint a tied egy héttel, és 2 héttel előbb is született mint kellett volna.
Amúgy tényleg csak becsült súly ez. Az ikrekkel 32 hetesen voltam uh-n, normál súlyúak voltak mindketten, aztán 35 hetesen voltam megint uh-n, 2 nappal szülés előtt, ott azt mondták hogy az elmúlt 3 hétben nem nőttek semmit!!!!, csak A baba feje nőtt kicsit. Para.
Aztán le volt döbbenve mindenki, hogy mekkorák pont egy hónappal előbb.
Az utolsó hónapban kb 80 dkg-1 kg-ot szednek még magukra a babák odabenn, ha bent maradnak és ezt nézzük, a kisebb 2800 gr, nagyobb meg 3300gr lett volna. Az én 160 cm-emhez. Épp elég volt úgy is ahogy volt. :-)
Ne aggódj, minden ok a babáddal!
Ja az lemaradt, hogy az utolsó, 2 nappal szülés előtti uh alapján a kisebb fiút 1700 gr-ra, nagyobbat 2 kg-ra becsülték max.
Ennyit az uh-ról.
Énis tegnap voltam, igaz csak 24+3, de az egyik 740g, a másik 700g volt. 2 kislány! :)
Szerintem ez alapján a 870 teljesen jó. Bár a különböző oldalakon lévő átlagértékek biztos alacsonyabbak, mert az enyémeket mindig nehezebbre becslik, mint amit írnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!