Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26. héten mekkora volt a...

Babi0906 kérdése:

26. héten mekkora volt a babátok súlya kb?

Figyelt kérdés
Hétfőn voltunk 4D-n és azt írták a papíromra, hogy teljesen megfelel a korának és 870g. Kíváncsi lennék kinek mekkora volt ennyi idősen a babája.

2012. febr. 15. 19:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

eZ a vitamin dolog tényleg tévhit!

Én az első lányomnál szedtem végig!3950/61-gyel született!Mindenki mondta,tuti az elevit...

Na most a második leányzómnál (aki még bent lakik) nmeszedtem egy szemet sem,hanem zöldség gyümölcsegészségeskaják...

A doki szerint a súlyra nem is lesz nagy különbség köztük,de a hosszra szerinte hosszabb lesz!

Pedig a nagy is 61 cm volt!

Ezt csakazért írtam,hogy igazad van!És mellesleg az embereknek tudod mindig mondaniuk kell valamit...

:D

2012. febr. 19. 11:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Itt 18.

Én is szedtem vitamint, és látod, abszolut nem lett nagy a Babám, sőt, a 30. héttől állandóan ijesztgettek, hogy kicsi lesz, mert a haskörfogatát mindig "elmaradottnak" mérték ... (mondjuk ehhez képest meg olyan nagyon pici sem lett)

Szóval a lényeg, hogy semmi összefüggés a baba súlya és a vitaminszedés között :-)

2012. febr. 19. 11:52
 23/25 A kérdező kommentje:
Pont tegnap néztem a 9 hónap című műsort és ott is alátámasztották, hogy tévhit, hogy a vitamintól nagy a baba :) Bár inkább nagyobb legyen, mint kisebb, de az uh. is sokszor csal meg csak kb értéket ad.
2012. febr. 19. 20:58
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem 26+1napon volt kerek 900gramm és 3050grammal született 5 nappal kiírás előtt.

Szerintem pont tökéletes volt a babád súlya!

Most hány hetes vagy, és most mekkora a babád?

2012. ápr. 4. 07:55
 25/25 A kérdező kommentje:
Most már a 34 hetet kezdem éppen :-) Hétfőn voltam a dokimnál azt mondta 1500-1600 kg és hogy ez a normális.A kórházba azt mondták uh. hogy 1730 g a doki azt mondta lutri az egész nem lehet pontosan tudni általában 200-300g az eltérés. majd kiderül ha kibújt :-)
2012. ápr. 9. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!