26. héten mekkora volt a babátok súlya kb?
eZ a vitamin dolog tényleg tévhit!
Én az első lányomnál szedtem végig!3950/61-gyel született!Mindenki mondta,tuti az elevit...
Na most a második leányzómnál (aki még bent lakik) nmeszedtem egy szemet sem,hanem zöldség gyümölcsegészségeskaják...
A doki szerint a súlyra nem is lesz nagy különbség köztük,de a hosszra szerinte hosszabb lesz!
Pedig a nagy is 61 cm volt!
Ezt csakazért írtam,hogy igazad van!És mellesleg az embereknek tudod mindig mondaniuk kell valamit...
:D
Itt 18.
Én is szedtem vitamint, és látod, abszolut nem lett nagy a Babám, sőt, a 30. héttől állandóan ijesztgettek, hogy kicsi lesz, mert a haskörfogatát mindig "elmaradottnak" mérték ... (mondjuk ehhez képest meg olyan nagyon pici sem lett)
Szóval a lényeg, hogy semmi összefüggés a baba súlya és a vitaminszedés között :-)
Nekem 26+1napon volt kerek 900gramm és 3050grammal született 5 nappal kiírás előtt.
Szerintem pont tökéletes volt a babád súlya!
Most hány hetes vagy, és most mekkora a babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!