Terhesen hasra estem, nagy a baj?
Figyelt kérdés
Nyaraláson voltunk a férjemmel és baráti társasággal. Mindenki ugrált a medencében, én az árnyékban meghúztam magam. Később mikor a hotelszobába mentem meglöktek és és belesetem a medencébe ugy, hogy a hasamat a medence szélébe ütöttem. A doki 2 hete semmit nem talált a baba jól van, még gyógyszert is írt fel. De tegnap óta feszűl, mintha kemény lenne, és nagyon fáj a hasam. Eléggé megvolt kékülve volt egy apró bevérzés lehet hogy az szívódik fel? Menjek vissza?2012. ápr. 4. 08:26
1/7 anonim válasza:
Ha a doki akkor utána mindent rendben talált, akkor szerintem nincsen baj, de én a magam megnyugtatása végett biztos, hogy visszamennék a dokihoz. Inkább nézzen kétszer feleslegesen, minthogy tényleg baj legyen!
2/7 anonim válasza:
Egyetértek. Meg nem mindegy, hogy hány hetes vagy.
Lehet, hogy a keményedés, már "normális"?
3/7 A kérdező kommentje:
11+3 hetes vagyok
2012. ápr. 4. 09:42
4/7 anonim válasza:
Menj dokihoz mindenképpen vissza, nem jó, hogyha nagyon fáj a hasad.
5/7 anonim válasza:
ha úgy érzed menj vissza nyugodtan
egy ultrahang megnyugtat !
6/7 anonim válasza:
Ennyi idősen akkor mindenképp menj vissza a dokihoz.
7/7 anonim válasza:
menj vissza feltétlenül, ezért nem tol le a doki, vagy akár egy bármilyen ügyeleten is ránéznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!