Streptococcus B 14. hetes terhesen!? Többi lent!
Írtak fel nekem Unasyn nevű antibiotikumot, 2 hét múlva kell mennem vérvételre! Valakinek volt hasonló? Ki tudták kezelni? Valamilyen következménye lett?
Egy aggódó 14.hetes kismama
Szia!
Nekem már a terhesség elején vettek le kenet mintát akkor E.coli bacit találtak amit kezeltek is Aktil Duo antibiotikummal....most kellett 1hete kenet kontrollra mennem és ez lett az eredménye: Streptococcus B amire kaptam az Unasyn nevű antibiotikumot!
Azt hallottam ha ilyen korán észreveszik akkor jobban odafigyelnek rá...és sűrűbben ismételik a szűrést!
A neten annyi mindent lehet olvasni...de én már belebonyolódtam nagyon, úgyhogy szerintem nem is olvasom ezeket mert sok száj...sok félét mondd! Persze orvosi véleményeket elolvastam! Elvileg akik ezt a bacit kapták meg azok szüléskor vénásan antibiotikumot kapnak...és ha fennáll hogy a baba is elkapta akkor Ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!