Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Streptococcus! Baj van? Mi a...

Streptococcus! Baj van? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

ma kaptam meg a hüvelyváladék vizsgálat eredményét,és találtak coli baktériumot,meg streptococcust.az utóbbi ha jól tudom elég veszélyes.a doki nem mondott rá semmit,csak írt fel augmentin duot,és azt mondta h azt szedjem be.de semmi mást nem mondott.a szülésnél lesz ebből probléma?vagy az antibiotikum elmúlasztja és nem lesz baj?segítsetek.nincs ezzel kapcsolatos tapasztalatom szerencsére mert az első terhességemnél nem volt ilyen gondom.

36 hetes km

2012. ápr. 3. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
majd csinálnak még laborvizsgálatot, nekem AB-kúra után és szülés előtt is csinált a doki a biztonság kedvéért. Nyugi, el fog múlni, azért kaptál rá gyógyszert.
2012. ápr. 3. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
mindenkinek van steptococcus.
2012. ápr. 3. 12:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Beszeded a gyógyszert és kontroll. Ha ott negatív , akkor ok, ha nem vagy ha előbb szülsz, szülés közbe kell kapnod antibiotikumot és a babát is megnézik. Ha ő fertőzött kapnia kell kezelést rá. Ne aggódj, mert a kenetnél a tenyésztés pontosan meghatározza, hogy milyen tipusú antibiotikumot kell szedned, hogy elmúljon és ne fertőzd meg a babát.
2012. ápr. 3. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem is ezt a bacit találták viszont én még csak a 14.hétben vagyok! Kaptam rá valami UNASYN nevű gyógyszert amiből naponta 2x1-et kell bevenni!

Tapasztalatok???

2012. ápr. 3. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Gondolom ráírták pirossal a kiskönyvedre, és majd a szülés során antibiotikumot kapsz majd injekcióba, vagy infúzióba, hogy ne legyen semmi baj a babáddal.

2012. ápr. 3. 15:15
 6/6 A kérdező kommentje:
semmit sem írtak pirossal a kiskönyvembe.csak futólag lett beleírva az eredmény.meg mondom fel sem világosított a doki h ez mivel jár.csak annyit mondott h szedjem az augmentin duot.napi 2x1-et.ennyit mondott.és h 2 hét múlva menjek legközelebb,akkor lesz nst meg tanácsadás.
2012. ápr. 3. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!