3 hónapos terhesen lehet edzeni uyg értem felülés meg hasra edzeni vagy az nem tesz jót illetve fájdalmas?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 15:47
1/5 anonim válasza:
Ha elötte csináltad,miért ne?csak nem ugyanabban az intenzitásban.de miért pont hasra akarsz edzeni?pár hét és ugy se látszik a kocka has...meg ahogy nő a pocak,szétnyilnak a hasizmok...
2/5 anonim válasza:
Én csináltam előtte is, közbe is, most is. Sokkal hamarabb elfáradok, így nem csinálok olyan sokat és intenzív gyakorlatot. 20. hétben vagyok és senki nem mondaná meg, hogy pocakos vagyok.
3/5 anonim válasza:
Hasra edzeni terhesen?De minek?Miért jó ha nem látszik???Nem értem!!!
Az oké hogy edzel ,az nagyon szupi!!!De hasra?????
4/5 A kérdező kommentje:
Most nem csak konkrétan hasra csak hoyg van felüléls meg hasonlók is az edzéstervembe és hogy ez nem okoz e bajt???
2011. jún. 1. 21:05
5/5 anonim válasza:
Nálam nem okozott, mert én már évek óta csináltam előtte is, nem kezdő szinten. De a pocakom miatt azonnal visszavettem, a negyedét sem csinálom annak, amit előtte, diéta pedig teljes mértékben kilőve. Persze ez nem azt jelenti, hogy pacalt zsíroskenyérrel. Egyáltalán nem tanácsolják terhesség alatt a hasizomgyakorlatokat, főleg az első hónapokban nem, mert a hasfaladdal együtt a méhed is összerándul, elernyed, ami ugye nem éppen egészséges a terhességre nézve. Ilyenkor szerintem jobb inkább kismama torna után nézni, vagy ha már normálisan edzeni akarsz, akkor tizedeld meg a gyakorlatok nehézségét és mennyiségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!