Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 8. hónapban milyen rendszere...

A 8. hónapban milyen rendszerességel lehet szexelni?

Figyelt kérdés
A párommal napi szinten szoktunk szeretkezni! Igaz már megválogatjuk a pózokat mert 1-2 már kellemetlen, de a véleményetek szerint meddig csinálhatjuk még így?

2012. ápr. 3. 20:06
 1/5 anonim válasza:
Magával szeretkezéssel nincs gond. Én hallottam olyat is, hogy a sextől gyorsabban beindulhat a szülés. Mindenesetre arra figyeljetek, hogy ne hatoljon nagyon mélyen beléd a párod, mert az árthat a gyereknek. Inkább csak "bejáratnál" mozgolódjon.
2012. ápr. 3. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit jelent a 8. hónap? :) Hanyadik hetet? :)

Nálunk egyébként a 36. után már nem javasolják, addig bármit lehet, ami jól esik, és nem vadulós. :)

34 hetes km

2012. ápr. 3. 21:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Naponta? :) De jo nektek! Szerintem ha jol esik, miert ne.
2012. ápr. 4. 07:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Én most 33. hetes vagyok!
2012. ápr. 4. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi a 20. hétig csináltuk hetente vagy 2-szer, aztán a párom beteg lett, meg alig fértünk, egy kicsit abbahagytuk. Most a 28. hét után megint elkezdtük. Persze óvatosan, és némelyik póz nagyon kényelmetlen.

30 hkm

2012. ápr. 6. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!