8 hónapos Kismamik, nektek is van ilyen fura gondolataitok?
32 hetes terhes vagyok,és mindenki mondja hogy már nincs sok hátra,mindjárt itt a baba..stb,stb..
Én is nagyon nagyon várom..DE! én annyira imádom ezt az állapotot,hogy szomorúsággal tölt el hogy 7hét és vége..
Annyira imádom hogy ilyen csinos gömbölyű a pocakom..talán most érzem magam a legszebbnek is,egy szó mint száz,IMÁDOM..
Nyugtatgat a párom hogy még jobban fogom imádni az Anyaságot,és higgyem el,még csak most jön a terhesség neheze,és már az utolsó napokban alig fogom várni hogy vége legyen!
Hát nem tudom?!
Egyébként eddig gond nélküli volt a terhességem,most kezdett el fájni a derekam,a bőröm iszonyat száraz,és annyira lent van a baba buksija hogy néha fáj,az alvással is vannak kisebb nagyobb problémáim..de ez sem érdekel,mert olyan jó hogy a pocimban lakik,annyira jó érzés ahogy mozog(még azt is szeretem mikor fájdalmasat rúg)..szóval mind ez nem zavar egy cseppet sem!
Nagyon rosz érzés hogy tudom,7 hét és elválunk egymástól!
Ti is érzitek ezt? Vagy csak én vagyok ennyire "kétségbe esve" (bár ez nem jó szó rá,de jobbat nem tudok!
Szia!
Én mondjuk a másodikat várom,és így én már tudom milyen a szülés után magadhoz ölelni,látni végre...
Szóval én nagyon nagyon várom a szülést!Az első szülésem után mikor mondták,hogy a baba jól van,az volt az elsőmondatom,hogyezt az érzést még át akaromélni!Szóval én azt a csodát várom!
És nagyon sajnálom,hogy Ő az utolsó pocaklakóm,babám,de nekem annyira komplikált volt eza terhesség,hogy nem merünk bevállalni még egyet :(Pedig még akartunk volna...
Így néha eszembe jut,hogy már csak kb 5 hétig bújkál bennem valaki,de nagyon nagy az az érzés a szülés után!Szóval mindennél jobban várom!
De az isérthető,amit Te írsz!:)
Remélem Te még átélheted többször is! :)
Szia! :)
Két érzés ingadozik bennem nagyon erősen: az egyik, hogy egy csoda ez a babavárás, és rettentő furcsa lesz, hogy már nem fog mocorogni bent senki. A másik, hogy egyre izgatottabb vagyok, nagyon érdekel, hogy milyen lesz a manó, úgy megölelném már...
Ez a kettő egészen szélsőségesen váltakozik bennem, és 3-4 hete inkább azt vártam rettentően, hogy kibújjon, be voltam sózva - most meg érzem, hogy pár hét, és már nem leszek várandós egy jó darabig, nem lesz óriás pocak, sem rugdosás, ami már néha valóban fáj, de azért el nem cserélném semmiért... Nem vagy egyedül, szerintem nincsen ebben semmi meglepő. Minden rendben lesz akkor is, ha kijön, és a babázás mindennél többet fog érni. :)
34 hetes km
Igen,velem is így van,ez a két érzés ingadozik!
Nekem is vannak napjaim mikor iszonyatosan várom már,hogy öleljem,pusziljam..toljam őt a babakocsiban..és büszként mutogassam a gyönyörű kicsi lányomat!
Aztán jön a másik érzés,hogy már nem sokáig érezhetem a picike mozgását amit annyira szeretek!
Én már nagyon várom, hogy kibújjon :-)
Nekem is, mint neked, gond nélküli volt a terhességem, mostmár picit kényelmetlen néha, de annyira megéri :-)
Igaz, hogy utána nem érezheted, ahogy benned lakik, de élvezheted a mosolyát, a kötődését, élvezheted az első szavait, az első lépteit, és bármikor magadhoz ölelheted, nem csak a pocit simogathatod :-)
32 hkm :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!