Kismamik, ki mit tud erről a beágyazódásos hőleesésről? Többi lent!
Azt hallottam és olvastam egy pár helyen hogy beágyazódáskor képes leesni a hő majd vissza emelkedni,úgy mint peteéréskor!
Tényleg létezik ez a dolog?
Tehát tegyük fel 12 nappal a peteérés után ha leesik a hő,majd felmegy, jelenthet beágyazódást?
Érdekelne hogy Ti,mint benne jártasak,mit tudtok erről!:)
Köszönöm a válaszokat!
Jelenthet, de nem feltétlen.
Nekem minden ciklusban leesik peteérés után kb. 6-7 nappal a hőm, úgy olvastam ez normális, nem feltétlen jelent beágyazódást, csupán pont egybeesik ezzel az időszakkal, hormonális változás az oka.
1. vagyok
Amúgy mikor megfogantam abban a hónapban pont nem esett le a hőm, hanem még jobban megemelkedett és fent is maradt.
A Harmadik választól felbuzdulva néztem most utána!
Kimásoltam!
"
Ezt követően 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. Innentől kezdve már lehet HCG a véredben.
A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). A baba ekkor már 0,5 mm-es.
Tehát ez alapján abszolút nem késő a 12. nap!Sőt!
Hát ez most nagy reményt adott nekem!
Persze, reménykedni kell.
Én csak azt mondtam,amit a dokim,hogy beágyazódhat, de minél később ágyazódik be, annál kisebb az esély,hogy sikerül, hogy megmarad!
Persze,értem én!
Csak nekem azért volt fura hogy sokallod mert én mindig így tudtam,meg mindenhol így is olvastam hogy 10-14 nap amíg a teszt mutathat valamit!
Azért köszönöm hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!