Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, ki mit tud erről a...

Kismamik, ki mit tud erről a beágyazódásos hőleesésről? Többi lent!

Figyelt kérdés

Azt hallottam és olvastam egy pár helyen hogy beágyazódáskor képes leesni a hő majd vissza emelkedni,úgy mint peteéréskor!

Tényleg létezik ez a dolog?

Tehát tegyük fel 12 nappal a peteérés után ha leesik a hő,majd felmegy, jelenthet beágyazódást?

Érdekelne hogy Ti,mint benne jártasak,mit tudtok erről!:)

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 28. 08:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Jelenthet, de nem feltétlen.

Nekem minden ciklusban leesik peteérés után kb. 6-7 nappal a hőm, úgy olvastam ez normális, nem feltétlen jelent beágyazódást, csupán pont egybeesik ezzel az időszakkal, hormonális változás az oka.

2012. márc. 28. 08:36
 2/8 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Amúgy mikor megfogantam abban a hónapban pont nem esett le a hőm, hanem még jobban megemelkedett és fent is maradt.

2012. márc. 28. 08:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a 12. nap kicsit kései beágyazódásnak!
2012. márc. 28. 08:53
 4/8 A kérdező kommentje:

A Harmadik választól felbuzdulva néztem most utána!

Kimásoltam!

"

Ezt követően 7 napig vándorol a megtermékenyült petesejt, és a fogantatástól számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. Innentől kezdve már lehet HCG a véredben.

A beágyazódás 5 napig tart, tehát a 12. napon fejeződik be, innentől kezdve rohamosan nő a HCG mennyisége és a 14. napon már kimutatható a vizeletből is (ha rövidebb a ciklusod, akkor már 1-2 nappal hamarabb is). A baba ekkor már 0,5 mm-es.

Tehát ez alapján abszolút nem késő a 12. nap!Sőt!

Hát ez most nagy reményt adott nekem!

2012. márc. 28. 09:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak a kérdés továbbra is adott,hogy ez okozhat-e hőmérséklet esést,majd emelkedést?
2012. márc. 28. 09:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, reménykedni kell.

Én csak azt mondtam,amit a dokim,hogy beágyazódhat, de minél később ágyazódik be, annál kisebb az esély,hogy sikerül, hogy megmarad!

2012. márc. 28. 09:14
 7/8 A kérdező kommentje:

Persze,értem én!

Csak nekem azért volt fura hogy sokallod mert én mindig így tudtam,meg mindenhol így is olvastam hogy 10-14 nap amíg a teszt mutathat valamit!

Azért köszönöm hogy válaszoltál!

2012. márc. 28. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges. Mikor terhes lettem nekem leesett 2 tizedet, másnap felment 3-at. :)
2012. márc. 28. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!