Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » KIsmamik akik a XVIII. ker....

KIsmamik akik a XVIII. ker. Sztk-ba jártok. Mindig ilyen körülményes?

Figyelt kérdés
Múlhét hétfőn voltam először dokinál aki megállapította a terhességet. Visszarendelt 1 hét múlva uh-ra és, hogy megbeszéljük a továbbiakat. Ma visszamentem 2 perc volt az uh és közölték, hogy 1-2 héten belül menjek be 7-8 óra között időpontot kérni a további vizsgálatokért. Miért nem lehetett most adni egy időpontot?? Minden kötelező vizsgálat előtt be kell menni mégegyszer?

2012. ápr. 2. 16:27
 1/5 anonim ***** válasza:

hány hetes terhes vagy? mert 8-9 hetes terhesség előtt a dokik nem igazán kezdik meg a beutalók adását.

mert h bármi lehet..

utána már nem ilyen. én 8+4-nél mentem először. nekem akkor minden beutalót odaadott. 9+4nél volt az első uh. első terhesgondozási időpontom viszont csak most lesz,13+1-nél.nekem addigra kellett összeszednem minden leletet,majd kiskönyv a védőnőtől.

ezután havi 1x lesz terhesgondozásod. nyugi nem körülményes :)

2012. ápr. 2. 17:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Elvileg 8 hetes és 5 napos vagyok. :)
2012. ápr. 2. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Milyen leletre gondolsz? Mit kellett magaddal vinni?
2012. ápr. 2. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:
most kell majd vinni az összes leleltet. amikre a beutalüt ezek szerint most fogod megkapni. sztem menj akkor jovő héten és akkor megkapod. ekg,fogászat,háziorvos,vérvétel,vizelet. ha ezek megvannak,irány a védőnő,kiállitja könyvet és akkor kell a dokihoz menni.
2012. ápr. 2. 17:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod :)) Remélem rendben lesz minden.
2012. ápr. 3. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!