Barnázás a 6. héten, és a terhességi tünetek enyhülése rosszat jelent?
5+5 hetes vagyok. Tegnap este volt egy 3-4 centis sötétbarna csík a bugyimon. Nagyon megijedtem, de hála az égnek mára semmi sincs a tisztasági betéten. Ha pisilés után erősebben megtörlöm magam, akkor látok csak a wc-papíron nagyon halvány, barnás árnyalatú maszatolást, de mint írtam, a betéten nem látszik. Viszont azt vettem észre, hogy tegnap reggel óta az eddig tapasztalt "álomkór" is elmúlt, illetve mintha nem feszülne már úgy a mellem. Eddig nagyon fájt a cicim, tegnap óta ez sokat enyhült. Mondjuk ehelyett ma reggel elég durva hányingerem volt. Normális, hogy egyik tünet elmúlik, a másik jön?
Orvosnál még nem voltam, 2 hét múlva kell mennem, 18-ára kaptam időpontot.
Szerintetek a tegnapi barna folt és az, hogy nem érzem olyan intenzíven a tüneteket, mint eddig, bajt jelent? Volt már így valaki, és mi lett a vége? Ugye nem feltétlenül jelent rosszat?
én MOST elindulnék dokihoz, hogy ha szükségesnek látja, adjon megtartást segítő gyógyszert
a terhességi tünetek pedig jönnek-mennek, ehhez majd hozzászoksz, itt nem az a gond, hanem a barnázás
Én azonnal mennék orvoshoz a helyedben, nem várnék 2 hetet. Keress másik orvost, ha ez nem tud fogadni.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!