Miért nem mutatja ki a terhességi teszt a pozitív eredményt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:13
1/28 A kérdező kommentje:
És nem csináltam túl korán.
2012. márc. 31. 09:13
3/28 anonim válasza:
ahogy az előző válaszolo is irta h nem vagy terhes
4/28 A kérdező kommentje:
De több helyen is olvastam fórumokon, hogy vannak, akiknek nem mutatta ki.
2012. márc. 31. 09:24
5/28 anonim válasza:
Előfordul olyan, hogy a nem várt után a 10. napon mutatja ki először, az még teljesen normális! Ha azon túl teszteltél, akkor a késésnek más oka van! 24 hkm
6/28 A kérdező kommentje:
Másfél hónap alatt csináltam 5 tesztet, de meg is jött, amikor kellett, csak sűrűn szúr az alhasam.
2012. márc. 31. 09:30
7/28 anonim válasza:
09: 27 es vok! akkor szerintem sem vagy terhes! De ha biztosra akarsz menni, menj el nőgyógyászhoz, legalább kiderül mitől szurkál állandóan az alhasad!
8/28 anonim válasza:
Ha rendesen meg is jött és normális mennyiségű is volt, akkor más lehet nem terhesség.
Menny mindenképp orvoshoz!
A terhességi tesztek különböző érzékenységűek, a terhesség első napjaiban még alacsony a HCG szint, így ezért halványabb a csík, vagy ki sem mutatható.
Kimaradt mensi után érdemes teszelni, úgy az 5 -6 terhességi hét környékén.
De addigra a nők többsége már más egyebet is érez, pl. mellfeszülés.
9/28 A kérdező kommentje:
Voltam múlt héten és azelőtti héten is, de nem látott semmit.
Lehet azért szúr néha az alhasam, mert mostanában állandóan nyomkodom, hogy változott-e ott valami?
2012. márc. 31. 09:41
10/28 A kérdező kommentje:
És légyszi nem nézzetek idiótának! :)))
2012. márc. 31. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!