Mennyire kímélitek magatokat a pozitív teszt után?
Ha pozitív lett a teszt, de még nem voltatok orvosnál, mit csináltok másképpen a hétköznapokban? Fizikailag (emelés, cipelés, sport), étrendileg stb?
Én második babával vagyok valószínűleg állapotos. Még nem érzek semmi különösebb tünetet. Jövőhéten megyek orvoshoz UH-ra. Elkezdtem szedni folsavat, iszom a palástfű teát. A 20 hónapos fiamat még emelgetni kell (pl pelenkázóra, lefelé a lépcsőn). Nem lehet belőle gond, ugye?
Többet pihentek, más dolgokat esztek, szedtek e már valamilyen vitamint??? ilyesmikre lennék kíváncsi?
Köszi előre is a válaszokat!
Semennyire. Mi lakást újítottunk terhesség alatt :)
Nem változtattam az étkezési szokásaimon sem, annyi, hogy folsavat szedtem.
Na, akkor leírom: van egy három és fél évesem, egy másfél évesem, meg egy pocaklakóm. Amikor pozitív lett a teszt, a következőket tettem: fölrohantam a harmadik emeletre (3 szintes a házunk) mert ott felejtettem a telefonomat. Aztán írtam egy sms-t a férjemnek, mert ő épp külföldön volt. Ezután felöltöztettem a kölköket, a kicsit lehoztam a lépcsőn, a nagyobb lejön maga. Beraktam őket a bicikliülésbe és eltekertünk bevásárolni. :-)
Magyarul semmit a világon nem csinálok másképp akkor sem, ha terhes vagyok. A terhesség nem betegség.
15:40
Rohadt felelőtlen vagy. Anyám is ilyen h*lye volt, majdnem elvetélt velem 7 hónapos terhesen.
Ó persze, mondd csak nyugodtan, hogy h..lye vagyok, elfér rajtam. Szerinted akkor ugye azt kellett volna tennem, hogy a pozitív teszt után lefekszem, hagyom a fenébe a háromévest meg az egyévest, cseréljen a kicsi saját magán pelenkát és megmagyarázom nekik, hogy anya most pihen, enni majd kaptok, ha apa pár nap múlva hazajön, addig csönd.
Továbbra is állítom, a terhesség nem betegség, akinek gondjai vannak, akkor is lennének, ha csak heverne egész nap, nem ezen múlik. Totál zárt a méhszájam (épp nemrég voltam dokinál), ezek szerint nem ártottam magamnak eddig semmivel, pedig mindent kénytelen vagyok ugyanúgy megcsinálni, mint eddig. Van, akinek nincs segítsége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!