Miért nem mutatja ki a terhességi teszt a pozitív eredményt?
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:13
21/28 A kérdező kommentje:
Igen, már 2 hónapja sűrűn kell járnom pisilni. Az elején borzasztó volt, szó szerint egy nap 25-ször voltam és nem csak inger volt, hanem pisiltem is. A háziorvos nem talált semmi gyulladásra okozót a vizeletembe, de két féle antibiotikumot kellett beszednem, a nőgyógyász meg azt mondta, hogy hólyaghurut, ami azért sem lehet, mert nem fájt, nem csípet, amikor pisiltem.
Végül arra jutottam, hogy a stressz és a szorongás miatt kell gyakrabban wc-re járnom. Most már kezd helyrejönni, de nem merem elkiabálni...
2012. márc. 31. 13:39
22/28 A kérdező kommentje:
És a gyakori vizelési inger miatt gyanakodtam először a terhességre, de a hasszurkán és ezenkívül más tünetem nem is volt.
2012. márc. 31. 13:42
23/28 anonim válasza:
Kérj beutalót a háziorvostól az urológiára.
Ott tudnak segíteni. Valószínű felfázhattál.
24/28 A kérdező kommentje:
De ha felfázás lenne, azt látták volna, amikor a vizeletemet vizsgálták. :/
2012. márc. 31. 14:00
25/28 anonim válasza:
Nehogy azt hidd. Van, amikor komolyabb a baj és csak esetleg tenyésztés mutatja ki.
Tényleg inkább menj urológiára, jobban jársz.
26/28 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez az egész pszichés okok miatt van? Bebeszéled magadnak a terhességi tüneteket, mert szeretnéd?!
27/28 A kérdező kommentje:
Szerintem is pszichés lehet, de nem azért, mert szeretném, hanem még nem szeretném.
2012. márc. 31. 17:59
28/28 A kérdező kommentje:
És egyik este az ágyban gondolkodva elkezdtem ez miatt szorongani és onnantól kezdve állandóan pisilnem kellett.
2012. márc. 31. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!