Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem mutatja ki a terhess...

Miért nem mutatja ki a terhességi teszt a pozitív eredményt?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 09:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagy terhes!
2012. márc. 31. 09:46
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem vagy terhes! Az orvos már biztos érezte volna. Ne nyomkod magad semmi értelme.
2012. márc. 31. 10:31
 13/28 A kérdező kommentje:
Ha a méhem szurkálna, azt hol kellene éreznem, mert elvileg a méh a szeméremcsont mögött van, de nekem a köldök és a szeméremdomb között szúr.
2012. márc. 31. 10:36
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem szúrt mikor terhes lettem. soha nem jutott eszembe, hogy nyomkodjam magam.
2012. márc. 31. 10:41
 15/28 A kérdező kommentje:
Akkor én tényleg nem vagyok az, ha nekem eszembe jutott! :))
2012. márc. 31. 10:42
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem miért hitegeted magad azzal, hogy terhes lehetsz???!!!

A teszt negatív, az orvos sem látott semmit, akkor miből gondolod, hogy mégis az vagy??

Elég nevetséges már ez az egész!

2012. márc. 31. 11:06
 17/28 anonim ***** válasza:
83%

Biztos rossz lehet, hogy nem vagy terhes. De fogadd el és akor könnyebb lesz. Nekem 15 hónap alatt jött össze a baba közben bizony egyszer sem nyomkodtam magam, mert nem vagyok orvos és mert eszembe sem jutott. A 15 hónap alatt sajnos sokszor viccelt meg a szervezetem, szinte az összes tünetet produkáltam. Viszont a szúrkálás szerintem a közelgő mensi jele vagy éppen pont most van peteérésed.

Voltál orvosnál már minimum, ha a gyanu felmerült volna benne csinált volna egy vérvételt amiből egy nap alatt kiderül, hogy mi újság van. Ja és ne felejtsük el rendesen menstruáltál, a rendes bő vérzés pedig elég ellentmondásban van a terhességel. Igaz van akinek megjön az elején, de az max csak pecsételés vagy nagyon nagyon gyenge egy napig tartó vérezgetés, nem pedig bő vérzés.

2012. márc. 31. 11:20
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vizsgáltasd ki azt a szúrást, mert nekem nem tűnik egészséges dolognak. Nekem egyik gyerekemnél sem szúrt a hasam, mikor teherbe estem, ez nem egy árulkodó jel!

A doki miért nem néz körül benn alaposabban?

2012. márc. 31. 13:07
 19/28 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat!

Megnézte a petefészkeimet és a méhemet, a méretükkel nincs probléma és a petefészkekben sem volt semmi különös. A rákszűrés eredményére még várok. :/

2012. márc. 31. 13:09
 20/28 anonim ***** válasza:

Akkor húgyhólyag gond? Vizeletvizsgálat oké?

Vagy méhtartó szalagok? Vagy bármi más belsőszervi probléma?

Annyi féle gond lehet, nem értem miért nem küld el mindenfelé.

2012. márc. 31. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!