Miért nem mutatja ki a terhességi teszt a pozitív eredményt?
Nem értem miért hitegeted magad azzal, hogy terhes lehetsz???!!!
A teszt negatív, az orvos sem látott semmit, akkor miből gondolod, hogy mégis az vagy??
Elég nevetséges már ez az egész!
Biztos rossz lehet, hogy nem vagy terhes. De fogadd el és akor könnyebb lesz. Nekem 15 hónap alatt jött össze a baba közben bizony egyszer sem nyomkodtam magam, mert nem vagyok orvos és mert eszembe sem jutott. A 15 hónap alatt sajnos sokszor viccelt meg a szervezetem, szinte az összes tünetet produkáltam. Viszont a szúrkálás szerintem a közelgő mensi jele vagy éppen pont most van peteérésed.
Voltál orvosnál már minimum, ha a gyanu felmerült volna benne csinált volna egy vérvételt amiből egy nap alatt kiderül, hogy mi újság van. Ja és ne felejtsük el rendesen menstruáltál, a rendes bő vérzés pedig elég ellentmondásban van a terhességel. Igaz van akinek megjön az elején, de az max csak pecsételés vagy nagyon nagyon gyenge egy napig tartó vérezgetés, nem pedig bő vérzés.
Inkább vizsgáltasd ki azt a szúrást, mert nekem nem tűnik egészséges dolognak. Nekem egyik gyerekemnél sem szúrt a hasam, mikor teherbe estem, ez nem egy árulkodó jel!
A doki miért nem néz körül benn alaposabban?
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Megnézte a petefészkeimet és a méhemet, a méretükkel nincs probléma és a petefészkekben sem volt semmi különös. A rákszűrés eredményére még várok. :/
Akkor húgyhólyag gond? Vizeletvizsgálat oké?
Vagy méhtartó szalagok? Vagy bármi más belsőszervi probléma?
Annyi féle gond lehet, nem értem miért nem küld el mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!